21 Μαΐ 2021

Συγκλονιστική συνέντευξη: H Lady Gaga μιλά για το βiασμό της από παραγωγό - Το μετατραυματικό στρες, τα προβλήματα στην υγεία της και όσα ακολούθησαν


Σε μια συναισθηματική συνέντευξη κατά τη διάρκεια συνέντευξης η Lady Gaga μιλά για τις αναδρομικές ...συνέπειες της σeξουαλικής επίθεσης που δέχτηκε μικρή και τις προσπάθειες να διαχειριστεί το μετατραυματικό στρες.



"Απλώς πάγωσα και δεν θυμάμαι καν" λέει. "Και δεν θα πω το όνομά του. Καταλαβαίνω αυτό το 'Me Too κίνημα', και καταλαβαίνω ότι οι άνθρωποι αισθάνονται πραγματικά άνετα με αυτό, αλλά εγώ δεν το κάνω. Δεν θέλω ποτέ να αντιμετωπίσω ξανά αυτό το άτομο". Όπως είπε, ένας παραγωγός την απείλησε πως αν δεν έβγαζε τα ρούχα της, θα "έκαιγε" μια για πάντα τη μουσική της.

"'Έκανα εμετό για εβδομάδες και εβδομάδες και συνειδητοποίησα ότι πονούσα σωματικά - ήταν ο ίδιος πόνος που ένιωσα όταν βιάστηκα", είπε.

H ίδια μίλησε για το τραυματικό γεγονός κατά τη διάρκεια εμφάνισης στο νέο Apple TV + του Ντοκιμαντέρ ψυχικής υγείας του πρίγκιπα Χάρι και της Oprah, "The Me You Can't See". Η ίδια παραδέχτηκε πως ήταν έγκυος, πως πέρασε μετατραυματικό στρες το οποίο χρειάστηκε χρόνια για να μπορέσει να ελέγξει, φυσικά με τη βοήθεια ειδικών αλλά και φαρμάκων και πως "δεν θα ήταν ποτέ ξανά η ίδια". Μεταξύ άλλων μίλησε και για τους αυτοτραυματισμούς της αλλά και τις απόπειρες που έκανε στο παρελθόν.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο