24 Ιουν 2022

Άγριες Μέλισσες – τελευταίο γύρισμα: Ένα βίντεο και μια φωτογραφία για έναν μεγάλο αποχωρισμό


Η Θεοφανία Παπαθωμά αποχαιρετά τον ρόλο της Βιολέτας στις «Άγριες Μέλισσες» με μια... συγκινητική φωτογραφία κι ένα βίντεο από την τελευταία ημέρα των γυρισμάτων.

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια οι «Άγριες Μέλισσες» κατεβάζουν αυλαία. 



Το τελευταίο γύρισμα της σειράς ολοκληρώθηκε και οι γυναίκες του Διαφανίου αντάμωσαν για τελευταία φορά στο σπίτι του Προύσαλη για μια αναμνηστική φωτογραφία πριν από το οριστικό αντίο.

Η Αμαλία Καβάλη, η Μαρία Κίτσου, η Βίκυ Διαμαντοπούλου, η Δανάη Μιχαλάκη, η Αλίκη Αλεξανδράκη, η Δανάη Λουκάκη, η Θεοφανία Παπαθωμά και η Έλλη Τρίγγου ποζάρουν αγκαλιασμένες και χαμογελαστές στο σπίτι της Ρίζως, λίγο πριν αναχωρήσουν για τις καλοκαιρινές διακοπές τους.

Την φωτογραφία και το βίντεο ανάρτησε στον λογαριασμό της η Θεοφανία Παπαθωμά, η χαροκαμένη Βιολέτα της σειράς, σημειώνοντας: «Σπίτι Προύσαλη επτά χρόνια μετά. Το τελευταίο γύρισμα στο χώρο αυτόν. Λουλούδια seventies».

Η ανάρτηση της ηθοποιού επιβεβαιώνει τις πληροφορίες πως στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς, η δράση μεταφέρεται επτά χρόνια μετά, μετά την πτώση της δικτατορίας. Ο Δούκας και ο Ακύλας έχουν πεθάνει και οι τρεις αδελφές Σταμίρη, Ελένη, Ασημίνα και Δρόσω έχουν βρει την ηρεμία που τόσο αποζητούσαν στο πλευρό του Λάμπρου, του Νικηφόρου και του Κωνσταντή. Ακόμα και η Πηνελόπη, η πιο αδικημένη από τα παιδιά των Σεβαστών θα βρει τελικά τον έρωτα στο πρόσωπο του Αλέξη Ρωστανδή, του δικηγόρου της που την βοήθησε στον αγώνα της να φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης της τους δολοφόνους του Καλοκαιρινού.

«Τελευταία γυρίσματα στο αγαπημένο μου καφενείο. Πόσα γέλια, πόσες χαρές, πόσες αγάπες, πόσα κλάματα, πόσες στιγμές, σε αυτό το υπέροχο καφενείο σε αυτή την υπέροχη σειρά, κλαίω» σημειώνει σε άλλο σημείο η Θεοφανία Παπαθωμά.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο