14 Μαΐ 2021

Friends: Η ζοφερή πραγματικότητα πίσω από την σκηνή των τίτλων στο σιντριβάνι - Δεν σταματά να βγάζει ειδήσεις αυτή η σειρά


Το Friends μπορεί να έχει τελειώσει εδώ και 17 χρόνια αλλά με κάποιον τρόπο παραμένει στην επικαιρότητα με ...σχετική ευκολία. Το special που θα ακολουθήσει μέσα στη χρονιά είναι η μεγαλύτερη είδηση. Αλλά δεν είναι η μόνη.



Ο κόσμος ενδιαφέρεται συνεχώς για ειδήσεις γύρω από τη σειρά. Έτσι όταν η Courtney Cox εμφανίζεται στην εκπομπή της Ellen DeGeneres, η τελευταία δεν θα παραλείψει να ρωτήσει κάτι γι’ αυτό. Όπως κι έγινε. Μόνο η που Courtney Cox με την απάντηση της στέρησε λίγο από την μαγεία των τίτλων αρχής υπό τους ήχους του «I'll be There For You», αποκαλύπτοντας τη ζοφερή πραγματικότητα πίσω από τα γυρίσματα στο σιντριβάνι.

Στο βίντεο των τίτλων αρχής βέβαια βρίσκονται και οι 6 πρωταγωνιστές. Και περνάνε μερικές «ευχάριστες» στιγμές μέσα σε ένα σιντριβάνι. Όμως σύμφωνα με την Cox, τίποτα δεν ήταν ευχάριστο και η σκηνή δεν ήταν τόσο χαρούμενη όσο βγήκε προς τα έξω.

Μιλώντας για το special επεισόδιο, η DeGeneres έδειξε στη 56χρονη ηθοποιό μια φωτογραφία με το σιντριβάνι, ρωτώντας, ποιανού ιδέα ήτα να μπούνε μέσα. «Σίγουρα όχι δική μου», είπε η Cox. «Ήμασταν μέσα για πολλή ώρα. Κάποιος θεώρησε ότι θα είναι ευχάριστο και θα σου πω τι γίνεται. Δεν είναι καθόλου ευχάριστο να χορεύεις μέσα στο νερό για ώρες και ώρες».


Και συνέχισε λέγοντας ότι «νομίζω ο Matthew Perry είχε πει τότε, και δεν γνωριζόμασταν τόσο καλά ακόμα αλλά αυτό ήταν τόσο Matthew, κάτι του στιλ ‘Δεν θυμάμαι την εποχή που ήμασταν χωρίς αυτό το σιντριβάνι’». Ολοκλήρωσε λέγοντας πως ανυπομονούσαν να βγουν, ήταν καλό για λίγο αλλά όχι γενικά.

Πάντως είχε να πει μόνο τα καλύτερα για το reunion. «Ήταν απίθανο, τόσο συναισθηματικό», είπε, αφού ήταν η πρώτη φορά ύστερα από 15 χρόνια. «Ήταν τέλεια, είχαμε πολλές εκπλήξεις, ήταν φανταστικά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο