14 Μαΐ 2021

Η Δωροθέα Μερκούρη με λαμπερό διεθνές καστ αρχίζει γυρίσματα ταινίας στην Αμοργό


H λαμπερή Δωροθέα Μερκούρη θα είναι η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του D. Channsin Berry που θα ...γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Αμοργού.



O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ «Dark Girls» που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey θα γυρίσει τη νέα του ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και δεν είναι ο μοναδικός που επιλέγει τη χώρα μας για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας θα έχει τίτλο «Francesca» και ο ίδιος θα έχει διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του την Δωροθέα Μερκούρη.


Η Δωροθέα Μερκούρη στην Αμοργό

Η υπόθεση ιντριγκάρει. Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τα ξαναφτιάχνει με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανενωση τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια.

H λαμπερή Δωροθέα Μερκούρη θα είναι η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του D. Channsin Berry που θα γυριστεί στην Αμοργό

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry. Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson.

Τα γυρίσματά θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό, την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο