14 Μαΐ 2021

Η Δωροθέα Μερκούρη με λαμπερό διεθνές καστ αρχίζει γυρίσματα ταινίας στην Αμοργό


H λαμπερή Δωροθέα Μερκούρη θα είναι η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του D. Channsin Berry που θα ...γυριστεί στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νησί της Αμοργού.O βραβευμένος παραγωγός και σκηνοθέτης D. Channsin Berry, γνωστός από την επιτυχημένη σειρά ταινιών/ντοκιμαντέρ «Dark Girls» που προβλήθηκε στο αμερικανικό δίκτυο OWN της Oprah Wifrey θα γυρίσει τη νέα του ταινία αυτό το καλοκαίρι στην Ελλάδα και δεν είναι ο μοναδικός που επιλέγει τη χώρα μας για κινηματογραφικά γυρίσματα.

Η πρώτη του ταινία μυθοπλασίας θα έχει τίτλο «Francesca» και ο ίδιος θα έχει διπλό ρόλο σκηνοθέτη και ηθοποιού, έχοντας επιλέξει για πρωταγωνίστρια του την Δωροθέα Μερκούρη.


Η Δωροθέα Μερκούρη στην Αμοργό

Η υπόθεση ιντριγκάρει. Μια ιστορία δύο κόσμων που συγκρούονται. Ένας διάσημος ηθοποιός που έγινε σκηνοθέτης, ο David Grant, ταξιδεύει στην Ελλάδα και τα ξαναφτιάχνει με μια παλιά του σχέση. Η Σοφία είναι πρώην μοντέλο και ηθοποιός που έχει αποσυρθεί στην Αμοργό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας μεγαλώνει την κόρη της. Η επανενωση τους θα δημιουργήσει μια οδυνηρά όμορφη ιστορία και θα αποκαλύψει τα μυστικά που έμειναν κρυφά για πολλά χρόνια.

H λαμπερή Δωροθέα Μερκούρη θα είναι η πρωταγωνίστρια στην νέα ταινία του D. Channsin Berry που θα γυριστεί στην Αμοργό

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry. Η παραγωγή είναι των Meleisha Edwards & Christopher Thomas Wilson.

Τα γυρίσματά θα γίνουν εξ ολοκλήρου στην Αμοργό, την κινηματογράφηση έχει αναλάβει ο Αποστόλης Ζυγούρης και το casting o Θοδωρής Βουρνάς.

Στην ταινία θα πρωταγωνιστήσει η Δωροθέα Μερκούρη μαζί με τους Christopher Thomas Wilson και D. Channsin Berry

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο