27 Απρ 2021

Anya Taylor Joy: Η καριέρα της ξεκίνησε όταν ένα αυτοκίνητο την ακολουθούσε κρυφά στο δρόμο


Όταν το "The Queen's Gambit" έφτασε στο Netflix τον Οκτώβριο του 2020, ήταν ένα στιγμιαίο ...τεράστιο hit που έκανε την όμορφη ηθοποιό να ξεχωρίσει.

Το Variety αναφέρει ότι η σειρά παρακολουθήθηκε από 62 εκατομμύρια χρήστες μόνο στις πρώτες 28 ημέρες. 



Αν και το "Bridgerton" του Netflix επίσης από αντίστοιχο αριθμό, ίσως και από περισσότερους χρήστες, ο Forbes ανέφερε ότι το "The Queen's Gambit" εξακολουθεί να έχει τα πρωτεία.

Σε μια εμφάνιση της Αnya Taylor Joy το 2020 στο "The Late Late Show with James Corden", αποκάλυψε ότι η καριέρα της ξεκίνησε κάπως περίεργα. Ναι, αν φανταζόσασταν πως κάποιος scouter την βρήκε στο δρόμο του και της έδωσε μια κάρτα, κάπως έτσι πήγε η ιστορία απλώς, με μερικές διαφορές.

Καθώς περπατούσε παρέα με το σκυλί της η Anya Taylor, ένιωσε ότι ένα αυτοκίνητο την ακολουθούσε. Γύρισε και είδε έναν άντρα να έχει πλησιάσει πολύ κοντά της.

Αντιδρώντας στο ένστικτό της, η Taylor-Joy πήρε το σκυλί και άρχισε να τρέχει μακριά από το αυτοκίνητο, μέχρι τη στιγμή που ο οδηγός φώναξε, "Αν σταματήσεις, δεν θα το μετανιώσεις!" Έτσι κάπως ξεκινούν και τα θρίλερ δεν νομίζετε;

Αν και σταμάτησε... η Taylor-Joy είπε έπειτα στη συνέντευξη "Δεν νομίζω ότι πρέπει να το κάνουν άλλοι, γιατί τώρα που το σκέφτομαι είναι η τέλεια ατάκα για να σου πει ένας εγκληματίας σε ταινία θρίλερ" Ευτυχώς γι 'αυτήν, ο οδηγός έτυχε να είναι ο επικεφαλής ενός πρακτορείου μοντέλων, ο οποίος την βοήθησε να ξεκινήσει την καριέρα της!

Πάντως η ίδια ήθελε πάντα να γίνει ηθοποιός και με την πρώτη ευκαιρία άλλαξε κλάδο...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο