8 Μαρ 2021

Λιγνάδης: Κατάσχεσαν στο διαμέρισμα του εpwτικά βοηθήματα σaδομαζοχιστικού τύπου


Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της νέας έρευνας που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, μετά την αποκάλυψη της ...εφημερίδας “ΜΠΑΜ στο Ρεπορτάζ” σχετικά με μέρος της οικοσκευής αλλά και αρχειακό υλικό του Δημήτρη Λιγνάδη το οποίο φυλάσσονταν σε κοινόχρηστο υπόγειο της πολυκατοικίας το οποίο δεν είχε ερευνηθεί από τις Αρχές κατά τη διάρκεια της πρώτης αυτοψίας την περασμένη Τετάρτη.

 

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του eReportaz κατά τη διάρκεια της νέας έρευνας, έγινε εκ νέου έλεγχος στο διαμέρισμα του ηθοποιού όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τσάντες με εpwτικά βοηθήματα σaδομαζοχιστικού τύπου. Τα συγκεκριμένα αντικείμενα είχαν εντοπισθεί και στην έρευνα της Τετάρτης ωστόσο, κατά τις ίδιες πληροφορίες, δεν κατασχέθηκαν, καθώς προφανώς δεν θεωρήθηκε ότι αποτελούσαν σημαντικά αποδεικτικά στοιχεία παρότι το αδίκημα για το οποίο κατηγορείται ο κ. Λιγνάδης είναι σeξουαλικού περιεχομένου!

Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει ήδη την οργή σε δικαστικούς κύκλους καθώς θεωρείται αδιανόητο κατά τη διάρκεια της πρώτης έρευνας όχι μόνο να μην βρεθεί το υπόγειο αλλά και να μην κατασχεθούν τα συγκεκριμένα αντικείμενα από το διαμέρισμα του κ. Λιγνάδη.

Υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος μηνυτής που ισχυρίζεται ότι βιάστηκε το 2018 και κατέθεσε για επίδειξη παρόμοιων αντικειμένων από τον ίδιο τον ηθοποιό!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο