8 Φεβ 2021

ΠΙΟΠ: Δωρεάν online παραμύθια σε pc, tablet, smartphone -Πώς συνδεόμαστε


«Ένα βιβλίο ελεύθερο στην πόλη» είναι το νέο ψηφιακό παραμύθι από το ΠΙΟΠ

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα... Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) παρουσιάζει το ψηφιακό παιδικό βιβλίο με τίτλο «Ένα βιβλίο ελεύθερο στην πόλη», της Κατερίνας Παπαγαρυφάλλου, σε εικονογράφηση της Δέσποινας Ανδρέου.

 


Ενα βραβευμένο ψηφιακό παραμύθι απο το ΠΙΟΠ

Ένα βιβλίο μπορεί να σε ταξιδέψει παντού. Τι γίνεται όμως όταν ένα βιβλίο ταξιδεύει; Όταν ένα βιβλίο περνάει από χέρι σε χέρι και η ιστορία που αφηγείται βοηθάει πολλά παιδιά να ονειρεύονται, να μη φοβούνται, να χαίρονται, να αγαπάνε; Στο παραμύθι παρουσιάζονται διαφορετικές ιστορίες παιδιών που τα ενώνει ένα βιβλίο. Γιατί το να μοιράζεσαι είναι μια καλή αρχή για κάθε ιστορία.

«Ένα βιβλίο ελεύθερο στην πόλη» είναι το νέο ψηφιακό παραμύθι από το ΠΙΟΠ

Το παραμύθι «Ένα βιβλίο ελεύθερο στην πόλη» βραβεύτηκε στον διαγωνισμό συγγραφής και εικονογράφησης παιδικού βιβλίου από ενήλικες που προκήρυξαν, τον Απρίλιο του 2018, η Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Ιδρύματος Ομίλου Πειραιώς και η Δημοτική Βιβλιοθήκη Καλλιθέας. Το ψηφιακό βιβλίο, που εμπλουτίζει τη σειρά παιδικών ψηφιακών παραμυθιών του ΠΙΟΠ, υλοποιήθηκε στο πλαίσιο των προγραμμάτων για τη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος του Ιδρύματος.

Διαβάστε το παραμύθι ελεύθερα online σε pc, tablet και smartphone ΕΔΩ

Ένα βιβλίο ελεύθερο στην πόλη (ηλεκτρονική έκδοση) / Κατερίνα Παπαγαρυφάλλου / Εικονογράφηση: Δέσποινα Ανδρέου /ΠΙΟΠ

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο