26 Φεβ 2021

Έλενα Τζώρτζη κατά Πέτρου Φιλιππίδη: «Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος»


“Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα”: Η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη τα είπε έξω από τα δόντια για τον Πέτρο Φιλιππίδη....
Η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη μίλησε έξω από τα δόντια για τη δική της εμπειρία για τη βίαιη συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη σε βάρος της, δημοσιεύοντας το βίντεο από τις χθεσινές αποκαλύψεις δικηγόρου ηθοποιού που μίλησε στην εκπομπή “Κοινωνία Ώρα MEGA”.

 

Όσα γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Τζώρτζη είναι προκαλούν ανατριχίλα.

“Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσογλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζι, απο την ανάγνωση μεχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση, όποτε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτος μαδάει το π@@λί του δειχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.


Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιος ήμουνα για να μαδάει το μ@@@@ του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τωρα και τυχερή στάθηκα. Γιατι θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο”.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Τζώρτζη στο Facebook:

Αντε να πω κι εγω τον πονο μου για τον γλιτσα. Ο άνθρωπος ειναι αισχρος τσογλανος. Την μια και μοναδικη φορα που...

Δημοσιεύτηκε από Eleni-Elena Tzortzi στις Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου 2021

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο