26 Φεβ 2021

ONLINE STREAMING : Το Θεατρικό Μιούζικαλ «ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ» Του ΓΙΑΝΝΗ ΔΑΛΙΑΝΙΔΗ, Με τη μουσική του ΜΙΜΗ ΠΛΕΣΣΑ και διασκευή – σκηνοθεσία ΓΙΩΡΓΟΥ ΒΑΛΑΡΗ


Η θεατρική παραγωγή με τον δημοφιλή ερμηνευτή Γιάννη Πλούταρχο, που έσπασε ταμεία κατά την περίοδο ...2017-18 σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο, και ίσως η πιο επιτυχημένη αναβίωση στο θεατρικό σανίδι, του κιν/φικού μιούζικαλ του Γιάννη Δαλιανίδη με την μουσική του Μίμη Πλέσσα, υπό την σκηνοθετική ματιά του Γιώργου Βάλαρη, τώρα σε online streaming, μόνο για 2 ημέρες, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Μαρτίου 2021, μέσω της πλατφόρμας της ticketservices.gr, για όσους δεν είχαν την τύχη να την απολαύσουν ζωντανά σε Ελλάδα και εξωτερικό. 

 

Με σεβασμό αντάξιο της ιστορίας του Ελληνικού μιούζικαλ που αγαπήθηκε όσο κανένα άλλο, πλημμυρισμένο από τα τραγούδια «Θα πιώ απόψε το φεγγάρι», «Άνοιξε πέτρα», «Καμαρούλα μια σταλιά», «Ο άντρας που θα παντρευτώ» κ.ά. σε μουσική του δημοφιλούς και πολυαγαπημένου μαέστρου Μίμη Πλέσσα, που ερμηνεύει μοναδικά ο πλέον χαρισματικός και αγαπημένος Γιάννης Πλούταρχος, υπό τη μουσική διεύθυνση του καταξιωμένου μουσικοσυνθέτη και ενορχηστρωτή Αντώνη Γούναρη, οι μεγαλύτεροι θα ερωτευτούν ξανά και οι νεότεροι θα ζήσουν στιγμές που έγραψαν ιστορία.



Οι ερμηνείες της αφρόκρεμας των ηθοποιών που λατρεύτηκαν, τα τραγούδια και οι μελωδίες που άφησαν εποχή, τα γεμάτα Ελληνικό φως σκηνικά με την υπογραφή του Μανόλη Παντελιδάκη και οι απίστευτες κωμικές στιχομυθίες και ατάκες του σεναρίου που γαλούχησαν γενιές και γενιές, παίρνουν πάλι ζωή σε μια λαμπερή υπερπαραγωγή με 34 ηθοποιούς, μουσικούς, χορευτές, σε θεατρική διασκευή-σκηνοθεσία του Γιώργου Βάλαρη, που έχει σφραγίσει τα τελευταία χρόνια την Αθηναϊκή θεατρική σκηνή με πολλές εμπορικές και καλλιτεχνικές επιτυχίες.



Υπόθεση:

Ένας μανιώδης ραλίστας, ο Πέτρος (Θανάσης Ευθυμιάδης) γιός εργολάβου οικοδομών, ο οποίος αδιαφορεί παντελώς για την παλιομοδίτικη κατά τη γνώμη του δουλειά του πατέρα του (Τάσος Κωστής), μαθαίνει εμπιστευτικά ότι σε κάποιο άγονο νησί πρόκειται να γίνουν μεγάλα τουριστικά έργα κι αποφασίζει να δραστηριοποιηθεί για να μην χάσει την μερίδα του λέοντος. Προτείνει και πείθει τον πατέρα του να αγοράσουν οικόπεδα, αλλά το μυστικό, χάρη στον αφελή αλλά πονηρούλη κολλητό του τον «Γρίπη» (Γιώργος Γαλίτης) φθάνει και στα αυτιά της Φλώρας (Ζέτα Δούκα), δυναμικής, όμορφης και γνωστής ιδιοκτήτριας κλαμπ στην Αθήνα. Η Φλώρα καταφθάνει στο νησί πριν από τον Πέτρο και ξεκινάει να ρίχνει τα δίχτυα της ώστε να εξαγοράσει πρώτη γη για να κάνει τις επενδύσεις της. Η συνάντηση του Αθηναίου ζεν πρεμιέ ραλίστα και της πανέξυπνης και σικάτης Αθηναίας Φλώρας, ως ανταγωνιστές, ταράζει τα νερά στο νησί αλλά και τις καρδιές κάποιων κατοίκων που τα βέλη του έρωτα τις καρφώνουν και τις ξεσηκώνουν. Η Μαρίνα (Μαρία Κορινθίου), η κόρη του ταβερνιάρη του Παναγιώτη (Γιάννης Βογιατζής), ερωτεύεται τον Πέτρο, ενώ η όμορφη Φλώρα καταγοητεύει τους άνδρες του νησιού και ιδιαίτερα τον λεβέντη ψαρά Νικόλα (Παναγιώτης Πετράκης), προκαλώντας πόνο στην καρδιά αλλά και ζήλια στην ανυποψίαστη μνηστή του Χρύσα (Αγγελική Λάμπρη) ... Εντελώς αναπάντεχα όμως, ο έρωτας τυφλώνει με την πρώτη ματιά την Φλώρα όταν αντικρύζει τον κομψό και με ευγενική καταγωγή Ιάσωνα (Γιώργος Βάλαρης) γιό της Αρχόντισσας του νησιού (Έφη Παπαθεοδώρου) η οποία ανησυχεί για τα τεκταινόμενα στο νησί και εκεί τα πράγματα περιπλέκονται ... Το τι θα συμβεί θα το ανακαλύψετε online, μέσα από μια παράσταση με άρωμα Ελλάδας, με πολύ γέλιο, αναπάντεχες εξελίξεις και εκρηκτικό φινάλε!



Πρωταγωνιστούν:

Ζέτα Δούκα, Θανάσης Ευθυμιάδης, Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Γαλίτης, Αγγελική Λάμπρη, Γιώργος Βάλαρης, Πέτρος Ξεκούκης, Αιμίλιος Ράφτης, Ηρώ Δημητριάδου, τραγούδι Άρτεμις Ματαφιά. 

Ο Τάσος Κωστής και στον ρόλο της αρχόντισσας η ‘Εφη Παπαθεοδώρου 

Στον ρόλο του Παναγή, 50 χρόνια μετά ο Γιάννης Βογιατζής.

Τα τραγούδια της παράστασης ερμηνεύει ο

Γιάννης Πλούταρχος

Μουσική διεύθυνση: Αντώνης Γούναρης


Χορευτές (με αλφαβητική σειρά): Νίκος Γιάννης, Ρομίνα Κοστέα, Έλενα Κοτίδου, Έμιλυ Λούμπα, Κλέλια Μενελάου, Δαμιανός Μέτσο, Νικόλας Παπαδάτος, Αθανάσιος Πισανίδης, Μαριφίλια Σκλαβούνου, Κωνσταντίνος Φρίγγας.



ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Κείμενο: Γιάννης Δαλιανίδης

Μουσική: Μίμης Πλέσσας

Διασκευή- Σκηνοθεσία: Γιώργος Βάλαρης

Στίχοι: Λευτέρης Παπαδόπουλος

Σκηνικά: Μανόλης Παντελιδάκης

Ενορχήστρωση – Μουσική διεύθυνση: Αντώνης Γούναρης

Χορογραφίες: Μάρκος Γιακουμόγλου

Κοστούμια: Έλενα Παπανικολάου 

Φωτισμοί: Αλέκος Αναστασίου

Tεχνική- μουσική επεξεργασία παράστασης: Δημήτρης Χωριανόπουλος

Δραματολόγος: Μαριλένα Παναγιωτοπούλου

Φωτογράφος: Σταύρος Χαμπάκης

Hair stylist: Τρύφωνας Σαμαράς

Video trailer - τηλεσκηνοθεσία: RGB Studios

Φωτογραφίες παράστασης: Νεκτάριος Κουρής



«ΓΟΡΓΟΝΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΕΣ»

ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ONLINE STREAMING: 

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 14 ΜΑΡΤΙΟΥ 2021

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ONLINE: www.ticketservices.gr

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: 9,90 euro

ΕΚΠΤΩΤΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ 26/2 ΕΩΣ ΚΑΙ 7/3 ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 7,90 euro

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ: 2 ώρες και 10 λεπτά

ΩΡΕΣ ΠΡΟΒΟΛΩΝ: Από 16:00 έως 24:00

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο