18 Ιαν 2021

Πώς γυρίζουμε ένα ντοκιμαντέρ: Δωρεάν διαδικτυακό εργαστήρι του ΠΙΟΠ -Πώς δηλώνουμε συμμετοχή


Το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ) διοργανώνει, από την Τετάρτη 20 Ιανουαρίου διαδικτυακό εργαστήρι ντοκιμαντέρ για... ενήλικες.

Ενα εργαστήρι με τίτλο «Ανακαλύπτω ξανά» με τον σκηνοθέτη και σεναριογράφο Άγγελο Κοβότσο.

 

Πώς φτιάχνεται ένα ντοκιμαντέρ; Ποια είναι η σχέση του με την πραγματικότητα;

Ποια είναι η ιστορία του και ποια τα ιδιαίτερα εκφραστικά του μέσα; Ποια η σχέση του με τον κινηματογράφο μυθοπλασίας; Πώς έχει διαμορφωθεί η φυσιογνωμία του στις μέρες μας; Πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως εκπαιδευτικό εργαλείο; Μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτό το ιδιαίτερο είδος κινηματογράφου.

Μέσα από θεωρητικές προσεγγίσεις και πρακτικές ασκήσεις, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με αυτό το ιδιαίτερο είδος κινηματογράφου

Το εργαστήρι θα ολοκληρωθεί σε τέσσερις διαδικτυακές συναντήσεις. Αναλυτικά οι ημερομηνίες διεξαγωγής: 20/1, 27/1, 3/2 και 10/2 (ώρες 11:00-13:00). Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής.

Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να στείλετε e-mail στη διεύθυνση TirlaV@piraeusbank.gr, γράφοντας το ονοματεπώνυμό σας και ένα

τηλέφωνο επικοινωνίας. Οι 25 πρώτοι θα ειδοποιηθούν και θα λάβουν σχετικές οδηγίες για την εισαγωγή τους στο διαδικτυακό εργαστήρι.

Βιβλιοθήκη ΠΙΟΠ, Σαλαμίνος 72-74, Καλλιθέα, Τ: 210 3739651-2 | www.piop.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο