13 Νοε 2020

Η αδημοσίευτη φωτογραφία του ζεν πρεμιέ Νίκου Γαλανού από τον φωτογράφο Κλεισθένη -Γοητευτικός με διαπεραστικό βλέμμα


Μια αδημοσίευτη φωτογραφία του Νίκου Γαλανού μοιράστηκε στο Instagram ο επίσημος λογαριασμός του ...φωτογράφου Κλεισθένη.

 

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία, τον βλέπουμε με το χαρακτηριστικό του μαλλί χαίτη, μοντέρνο για την εποχή, τα έντονα φρύδια αλλά και το διαπεραστικό του βλέμμα. Φορά κοστούμι και γραβάτα.

Ο Νίκος Γαλανός υπήρξε ένας από τους πιο γοητευτικούς Έλληνες ηθοποιούς την εποχή του παλιού, καλού κινηματογράφου, ένας πραγματικός ζεν πρεμιέ. Το πραγματικό του όνομα ήταν Νικόλαος Σουπιωνάς. Υποδυόταν σχεδόν πάντα τον πλούσιο γόνο, λόγω του μοντέρνου παρουσιαστικού του.


Ακολούθησε ένας ακόμη, πολλά φλερτ και μια σχέση ζωής με την Έλενα Σαγανά, την γυναίκα που βρίσκεται στο πλευρό του σήμερα και στο πρόσωπο της οποίας ο σπουδαίος ηθοποιός Νίκος Γαλανός φαίνεται να έχει βρει το λιμάνι του.

Υποδυόταν σχεδόν πάντα τον πλούσιο γόνο, λόγω του μοντέρνου παρουσιαστικού του.

«Ένα αστείο κορίτσι», «Ορατότης μηδέν», «Ο Αστραπόγιαννος», «Η αμαρτία της ομορφιάς», «Η κόρη του ήλιου», είναι μερικές από τις ταινίες όπου πρωταγωνίστησε πλάι στις πιο όμορφες ηθοποιούς της εποχής.

Ο αγαπημένος ηθοποιός συνέχισε να παίζει στο θέατρο και την τηλεόραση μέχρι και τώρα στα 74 του, που παραμένει γοητευτικός.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο