13 Νοε 2020

Μαρία Κωνσταντάκη: «Εκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στη Σταδίου»


Μια απολαυστική συνέντευξη έδωσε η Μαρία Κωνσταντάκη το βράδυ της Πέμπτης κάνοντας..., με τον γνωστό χιούμορ που τη διακρίνει, αποκαλύψεις για την προσωπική της ζωή.

 

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, η Μαρία Κωνσταντάκη σημείωσε χαρακτηριστικά στον Γρηγόρη Αρναούτογλου «Σε μένα η τύπου αναγνωρισιμότητα μου προέκυψε σχετικά μεγάλη, οπότε είχα συνηθίσει σε έναν τέτοιο τρόπο ζωής να μην ξέρει ο κόσμος την προσωπική μου ζωή. Από την άλλη, ενώ φαίνομαι αρκετά εξωστρεφής, δεν είμαι τόσο. Δηλαδή και η μάνα μου κάτι θα το μάθει μετά από καιρό» δήλωσε η ηθοποιός, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να αναφέρεται στη συνέχεια στη σεξουαλική της ζωή και στο γεγονός ότι έχει δηλώσει ότι έχει κάνει σεξ σε νεκροταφείο!

Όπως ήταν επόμενο φυσικό, η Μαρία Κωνσταντάκη κι ενώ ήταν στην αρχή αμήχανη, στη συνέχεια είπε χιουμοριστικά «Αυτά όλοι τα έχουμε κάνει στα νιάτα μας. Έκανα σεξ κάτω από ένα άγαλμα στην Σταδίου, στην Κολοκοτρώνη…Ήταν νύχτα και ήμασταν νέοι, πολλά χρόνια πριν τον κορωνοϊό. Η θάλασσα και το αυτοκίνητο δεν είναι άξια λόγου. Πλέον το κρεβάτι μου είναι το καλύτερο» κατέληξε η Μαρία Κωνσταντάκη συμπληρώνοντας πως έχει μεγαλώσει.

Τέλος η Μαρία Κωνσταντάκη αποκάλυψε και ένα περιστατικό που της συνέβη πριν πολλά χρόνια με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Η ηθοποιός είπε ότι την απάτησε, ωστόσο η αντίδρασή της ήταν αρκετά… κατινίστικη!

«Την πέτυχα στην κηδεία του ανθρώπου αυτού… Έχουν περάσει πολλά χρόνια. Το έμαθα από τον ίδιο, όταν ήταν εν ζωή. Τη συνάντησα στην κηδεία…» ανέφερε, μεταξύ άλλων, η ηθοποιός.

Δείτε το βίντεο με τη Μαρία Κωνσταντάκη:
Απολαυστική και αποκαλυπτική...

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο