7 Απρ 2020

Lady Gaga: Ανακοίνωσε την μεγαλύτερη παγκόσμια διαδικτυακή συναυλία -Αφιερωμένη σε γιατρούς και νοσηλευτές του κόσμου


Η Lady Gaga ανακοίνωσε πως το Μεγάλο Σάββατο αναμένεται να προβληθεί διαδικτυακά μια ιστορική παγκόσμια εκδήλωση με ...
δεκάδες τραγουδιστές και celebrities, προς τιμήν των γιατρών και των νοσηλευτών όλου του κόσμου.

Η καραντίνα για τον κορωνοϊό επηρεάζει αισίως περισσότερους από τους μισούς πολίτες του κόσμου, που ζουν σε καθεστώς περιοριστικών μέτρων προκειμένου να αντιμετωπιστεί η εξάπλωση του ιού. Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που έχουν δεχτεί την πρόκληση της Lady Gaga, ξεχωρίζει η Billie Eilish, ο Steve Wonder, ο Elton John και πολλοί, πολλοί άλλοι.


Η συνεργασία της Lady Gaga με τον οργανισμό Global Citizen

Η Lady Gaga συνεργάζεται εδώ και κάποιες εβδομάδες με τον οργανισμό Global Citizen, προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για τις ανάγκες γιατρών και νοσηλευτών ανά τον κόσμο, που αυτές τις μέρες βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης του κορωνοϊού.

Ο οργανισμός Global Citizen δραστηριοποιείται προκειμένου να βοηθήσει στην εξάλειψη της φτώχειας. «Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με το Global Citizen τις τελευταίες εβδομάδες καθώς εργαζόμαστε από κοινού για τη συγκέντρωση χρημάτων για το Ταμείο Αλληλεγγύης του ΠΟΥ. Και συνεχίζει να με εντυπωσιάζει καθώς παρακολουθώ την ανδρεία των επαγγελματιών υγείας και άλλων που εργάζονται ακούραστα για να προσφέρουν το δικό τους λιθαράκι» έγραψε η Lady Gaga στο Instagram.


Τι είναι το ταμείο Αλληλεγγύης του ΠΟΥ

Το Ταμείο αυτό που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τον ΠΟΥ είναι ένα μέσο ώστε ο Οργανισμός να συνεχίσει την έρευνα για την κατανόηση του τρόπου διασποράς του κορωνοϊού, αλλά και να διασφαλίσει πως οι ασθενείς λαμβάνουν την φροντίδα που χρειάζονται, όπως και οι εργαζόμενοι να διαθέτουν υλικό και πληροφορίες. Επιπλέον συμβάλει στην επιτάχυνση των διαδικασιών για την ανάπτυξη εμβολίων, τεστ και θεραπειών για την ασθένεια.

Εκτός όμως από τη συγκέντρωση χρημάτων, που πλέον ανέρχονται σε 35 εκατομμύρια δολάρια, η Lady Gaga ανέλαβε να οργανώσει ένα πρωτόγνωρο διαδικτυακό event το οποίο και θα μεταδοθεί σε όλο τον κόσμο στις 18 Απριλίου. «Θέλουμε να γιορτάσουμε και να υπογραμμίσουμε την μοναδική και γενναιόδωρη παγκόσμια κοινότητα, αλλά και την δύναμη του ανθρώπινου πνεύματος» λέει η τραγουδίστρια.


Η πιο μεγάλη συναυλία σε παγκόσμια μετάδοση στην ιστορία

«Θέλω να τονίσω πως δεν είναι απλά μια ιστορική στιγμή της ανθρωπότητας, αλλά προκύπτει και μια πολιτιστική μοναδική στιγμή…» δήλωσε η Lady Gaga στον Τζίμι Φάλον. Ο Αμερικανός παρουσιαστής, μαζί με τους Τζίμι Κίμελ και Στίβεν Κόλμπερτ αναλαμβάνουν τον συντονισμό του πρωτοφανούς δρώμενου, στο οποίο θα συμμετέχουν και αθλητές. «Όταν ξεκινήσει το show, αφήστε στην άκρη τα πορτοφόλια σας και απολαύστε το» λέει η Lady Gaga

Στη συναυλία αυτή, η οποία θα βγει διαδικτυακά, έχουν δηλώσει το «παρών» ορισμένοι από τους πιο αναγνωρίσιμους καλλιτέχνες από όλο τον κόσμο. Εκτός από την Lady Gaga, θα δούμε τους: Alanis Morissette, Andrea Bocelli, Billie Eilish, Billie Joe Armstrong, Burna Boy, Chris Martin, David Beckham, Eddie Vedder, Elton John, Finneas, Idris and Sabrina Elbam, J. Balvin, John Legend, Kacey Musgraves, Keith Urban, Kerry Washington, Lang Lang, Lizzo, Maluma, Paul MacCartney, Priyanka Chopra Jonas, Shah Ruks Khan, Stevie Wonder

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο