10 Οκτ 2019

Έλληνας μετανάστης βίασε τη Ντέμι Μουρ στα 15 της


Το όνομα του άνδρα στον οποίο την πούλησε η μητέρα της για να τη βiάσει στα 15 της αποκαλύπτει η Ντέμι Μουρ, προκαλώντας ...πολλαπλά σοκ, καθώς πρόκειται για Έλληνα ο οποίος είχε μεταναστεύσει στις ΗΠΑ, όπου πραγματοποίησε το «αμερικανικό όνειρο» κάνοντας περιουσία.

Πρόκειται για τον ιδικτήτη του διάσημου κλαμπ La Cage aux folles στο Λος Άντζελες Βασίλη «Βαλ» Δούμα, ο οποίος γεννήθηκε στην Ελλάδα, όπως αποκαλύπτει η βρετανική «Sun», βασισμένη στην αυτοβιογραφία της 56χρονης σταρ του Χόλιγουντ. Ο Δούμας απέκτησε χρήματα χάρη στο κλαμπ του, το οποίο έγινε ένα από τα πλέον δημοφιλή της πόλης και πέθανε το 1997, σε ηλικία 68 ετών. Ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά στα τέλη της δεκαετίας του ’70, όταν συνάντησε τη Βιρτζίνια σε πανάκριβα εστιατόρια, όπως το Mirabelle και σύντομα άρχισε να εμφανίζεται έξω από το σχολείο της 15χρονης τότε Ντέμι Μουρ.

Όταν μια βραδιά η Μουρ επέστρεψε στο σπίτι της, βρήκε τον Δούμα να την περιμένει, καθώς η μητέρα της του είχε δώσει τα κλειδιά. ¨Πώς είναι να σε πη@@νε για 455 ευρώ;» της είπε αφού τη βίασε, σύμφωνα με την ηθοποιό.

Πηγή: Espresso

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο