13 Ιουν 2019

Διάσημοι που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς - Αρκετοί είναι οι celebrities που ανατράφηκαν από ζευγάρια του ίδιου φύλου


Αρκετοί είναι οι διάσημοι παγκοσμίου φήμης που φαίνεται ότι μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλους γονείς. Τραγουδιστές, ηθοποιοί...
, σκηνοθέτες και άλλων ειδικοτήτων, αυτοί οι άνθρωποι έζησαν μια διαφορετική παιδική ηλικία, όμως όλοι τους λάτρευαν τους γονείς τους.




Διαβάστε αναλυτικά για κάποιους από αυτούς παρακάτω.


Jodie Foster

Η διάσημη ηθοποιός μεγάλωσε με δυο μητέρες στο πλευρό της, την βιολογική της μητέρα Evelyn - που την φώναζαν Brandy - και την σύντροφο της που επίσης ονομαζόταν Evelyn.


Robert De Niro

O Rebert De Niro ο πρεσβύτερος ο οποίος απεβίωσε το 1988, ήταν ένας καταξιωμένος ζωγράφος που θεωρούσε την τέχνη του και την ομοφυλοφιλία το μεγάλο βάρος της ζωής του. Μέσα από το ντοκιμαντέρ Remembering the Artist που έκανε ο διάσημος ηθοποιός για τον πατέρα του, διηγείται η ιστορία του και οι δυσκολίες που αντιμετώπιζε λόγω της σeξουαλικότητας του.



Steve Forbes

Μετά τον θάνατο του πατέρα του, ο ίδιος ο Forbes δημοσίευσε ένα άρθρο για την κρυφή ομοφυλόφιλη ζωή του, ενώ όπως δήλωσε σε συνέντευξη του παλαιότερα ο πατέρας του είχε μια γεμάτη ζωή, καθώς και το ότι δεν χρειάζεται να εγκρίνεις κάποιον για να νιώθεις αγάπη και συμπόνοια για αυτόν.


Liza Minnelli

Μπορεί ο πατέρας της Vincente Minnelli να είχε κάνει τέσσερις γάμους, όμως δήλωνε ανοιχτά ομοφυλόφιλος όταν δούλευε σαν σκηνοθέτης στη Νέα Υόρκη. Ο βιογράφος του δε, Emanuel Levy, αναφέρει ότι εκείνος καταπίεσε αυτήν την πλευρά του όταν πήγε στο Χόλυγουντ. Βέβαια στην Liza ήταν εκείνος που χάρισε τα όνειρα της, όπως έχει δηλώσει και εκείνη.



Marvin Gaye

Ο γνωστός καλλιτέχνης σχολιαζόταν άσχημα από τους συνομηλίκους του όταν ήταν επειδή για το γεγονός ότι ο πατέρας του ήταν ομοφυλόφιλος. Το 1974 ο πατέρας του εμφανίστηκε ντυμένος γυναίκα, σε συναυλία που έδινε ο Marvin, ενώ δέκα χρόνια αργότερα πυροβόλησε και σκότωσε τον γιο του πάνω σε καυγά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο