14 Μαρ 2019

Ο Άνθιμος Ανανιάδης στο Βερολίνο με τον Eric Roberts συμπρωταγωνιστή του στην νέα κινηματογραφική ταινία δράσης που θα γυριστεί σύντομα στην Αθήνα.


Ο δημοφιλής ηθοποιός Άνθιμος Ανανιάδης εν μέσω των πυρετωδών προετοιμασιών της νέας του ταινίας με τίτλο...
"THE GREEK JOB" δεν μπόρεσε να μην πεταχτεί μέχρι το Βερολίνο για να παρευρεθεί στην επίσημη πρεμιέρα 
των φίλων και συνεργατών του Eric Roberts και Matt Dillon που πρωταγωνιστούν στη ταινία "HEAD FULL OF HONEY" του Till Schweizer, σκηνοθέτη της επιτυχίας Inglorious basterds. Στο λαμπερό πάρτυ που ακολούθησε, γιορτάστηκε η μεγάλη συνεργασία με τον καταξιωμένο και βραβευμένο Αμερικανό ηθοποιό Eric Roberts που θα πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική ταινία δράσης THE GREEK JOB που ετοιμάζει η A.A PRODUCTIONS και ο Άνθιμος Ανανιάδης. Η Αθήνα από τα μέσα Μαΐου θα μεταμορφωθεί σε ένα απέραντο χουλιγουντιανό πλατό για μια ταινία δράσης μυστηρίου, Ελληνικής παραγωγής, ευρωπαικής κουλτούρας, αλλά και Αμερικανικής Χολιγουντιανής τεχνογνωσίας που θα αποτελέσει την πρώτη από μια σειρά ταινιών, που θα πραγματεύονται όλη την σύγχρονη ατζέντα, σε κοινωνικοπολιτικό επίπεδο, στα πλαίσια μιας πληθωρικής μυθοπλασίας, εμπνευσμένη από πραγματικά γεγονότα.

Ένα ψυχολογικό θρίλερ, που θα ανοίξει νέες προοπτικές στον σύχρονο ελληνικό κινηματογράφο και θα εντυπωσιάσει ως καινοτόμος ταινία. 

Στο THE GREEK JOB πρωταγωνιστούν, ο Άνθιμος Ανανιάδης, ο Κώστας Βουτσάς, ο Eric Roberts, ο Stephen Baldwin, ο Billy Zane, ο Rico Simonini, ο Philippe A. Haddad, ο Μιχάλης Σεΐτης κ.α καταξιωμένοι και πολλά υποσχόμενοι ανερχόμενοι ηθοποιοί από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, συνιστώντας μια διεθνή συμπαραγωγή με πρόσβαση τόσο στο ελληνικό όσο και στο διεθνές κοινό. 

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο