20 Φεβ 2019

Συζητάμε την επιστροφή του Newsroom, αποκαλύπτει η Ολίβια Μαν


Η πρωταγωνίστρια της σειράς του HBO αποκάλυψε ότι προσπαθεί να πείσει τον σεναριογράφο και δημιουργό ...
της σειράς να την επαναφέρει




Το Newsroom δεν αποκλείεται να επιστρέψει, αποκάλυψε μία εκ των πρωταγωνιστριών της σειράς, η Ολίβια Μαν. Η σειρά του ΗΒΟ ολοκληρώθηκε μετά από τρεις σεζόν το 2014, όμως όπως δήλωσε η τηλεοπτική Σλόαν Σάμπαθ, η ίδια προσπαθεί να πείσει τον σεναριογράφο και δημιουργό Άαρον Σόρκιν να την επαναφέρει.

Μιλώντας στο Entertainment Tonight, η Μαν είπε: «Ο Τομ Σαντόσκι κι εγώ έχουμε ήδη κάνει συζητήσεις με τον Σόρκιν για αυτό. Έχει πολύ δουλειά, αλλά έχουμε πολλές ελπίδες ότι θα τα καταφέρει». 

«Ο Τομ κι εγώ το παλεύουμε πολύ και ο Σόρκιν το θέλει, και προφανώς είναι δικό του δημιούργημα και πέρασα τόσο καλά εκεί», συνέχισε η Ολίβια Μαν και πρόσθεσε: «Έχουν γίνει τόσα πολλά στην επικαιρότητα και στα μίντια για το οποίο θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και θα ήταν πραγματικά πολύ ενδιαφέρον να δούμε πως θα ήταν και τι θα έκανε το Newsroom σήμερα».

Η σειρά είναι μιλάει για δημοσιογράφους και για τον αγώνα που κάνουν για να μεταδώσουν την είδηση που θέλουν με τον τρόπο που θέλουν, είπε ακόμα και κατέληξε: «Ετσι, ελπίζω, θα δούμε. Ο Τόμι κι εγώ κάνουμε την δουλειά μας με τον Σόρκιν και θα δούμε».

Λίγες ώρες αργότερα πάντως, ο Άαρον Σόρκιν εμφανίστηκε στην εκπομπή του Τζέιμς Κόρντεν και αρνήθηκε πως ετοιμάζει οτιδήποτε σχετικό με επιστροφή της σειράς.

Το Newsroom είχε ως θέμα την ζωή των δημοσιογράφων ενός φανταστικού τηλεοπτικού καναλιού της Αμερικής, το Atlantis Cable News (ACN). Ο Τζεφ Ντάνιελς υποδυόταν τον Γουίλιαμ ΜακΑβόι, έναν δημοσιογράφο - παρουσιαστή σε κρίση ταυτότητας, που μαζί με την ομάδα του προσπαθούσε να ισορροπήσει ανάμεσα στην είδηση και το τηλεοπτικό προϊόν, τα συμφέροντα των ιδιοκτητών και την προσωπική του πολιτική θέση. Μαζί του συμπρωταγωνιστούσαν οι Έμιλι Μόρτιμερ, Τζον Γκάλαχερ, Άλιστον Πιλ, Τόμας Σαντόσκι, Ντεβ Πάτελ, Ολίβια Μαν και Σαμ Γουάτερσον. Επίσης εμφανιζόταν η Τζέιν Φόντα στον ρόλο της Λιόνα Λάνσινγκ, επικεφαλής του καναλιού.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο