26 Φεβ 2018

Εργαστήρια για παιδιά τον Μάρτιο στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης


Μικροί Καλλιτέχνες

Βιωματικό εικαστικό εργαστήρι για παιδιά 4-7 ετών

Στο βιωματικό εργαστήρι ...
«Μικροί Καλλιτέχνες», 





θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, να παρατηρήσουμε και να επεξεργαστούμε διάφορες μορφές τέχνης, όπως την Ζωγραφική, την Γλυπτική, την Αρχιτεκτονική!

Μέσα από δραστηριότητες κουκλοθέατρου, θεατρικού παιχνιδιού και εικαστικών, κάθε φορά θα ανακαλύπτουμε ένα έργο τέχνης και θα γνωρίζουμε τον καλλιτέχνη που το εμπνεύστηκε και το δημιούργησε!

Έπειτα θα μπορούμε όλοι μας να μεταμορφωνόμαστε σε μικρούς καλλιτέχνες, φτιάχνοντας τα δικά μας έργα τέχνης, διαλέγοντας διάφορα χρώματα και υλικά και να τα παρουσιάζουμε ο ένας στον άλλο!

Ελάτε να γίνουμε μια μεγάλη ομάδα μικρών καλλιτεχνών, δημιουργώντας κάθε φορά μοναδικά έργα τέχνης!!!


Σάββατο 3 Μαρτίου, 11:00: «Γυναίκα με καπέλο», Ανρί Ματίς

Μια γυναίκα με καπέλο θα μας περιμένει στο Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης για να μας πει την ιστορία της! Θα ανακαλύψουμε πως την ζωγράφισε ο καλλιτέχνης Ανρί Ματίς, θα παίξουμε, θα μεταμορφωθούμε σε μικρούς ζωγράφους και θα δημιουργήσουμε γυναίκες με καπέλα!


Σάββατο 10 Μαρτίου, 11:00: «Τα Ανθρωπάκια», Γιάννης Γαϊτης

Αν καμιά φορά χρησιμοποιήσεις το μετρό, μπορεί να συναντήσεις κάποια παράξενα ανθρωπάκια… φοράνε κοστούμια ριγέ και καπέλα, και φαίνονται κάπως στριμωγμένα.. Το πρόσωπό τους μοιάζει κάπως αλλόκοτο.. Θα μπορούσες να φανταστείς τον εαυτό σου στη θέση τους, δίπλα – δίπλα με πολλούς ακόμα ανθρώπους; Πως θα ένοιωθες αν φορούσες το καπέλο και τη γραβάτα τους;

Θα φτιάξεις το δικό σου μοναδικό ανθρωπάκι, με την ξεχωριστή του ιστορία, που θα περιμένουμε να ακούσουμε με ανυπομονησία!



Σάββατο 17 Μαρτίου, «Η Γυναίκα με το μπλε Καπέλο», Πάμπλο Πικάσο

Ο Πάμπλο Πικάσο, με έναν μοναδικό δικό του τρόπο ζωγράφισε μια κυρία με ένα μπλε καπέλο. Δεν είναι μια συνηθισμένη κυρία! Ελάτε να ανακαλύψουμε πως την ζωγράφισε και γιατί είναι τόσο ξεχωριστή! Εσείς πόση φαντασία θα βάλετε στο δικό σας έργο τέχνης;



Σάββατο 24 Μαρτίου, 11:00: «Πυρρίχιος», Βάλιας Σεμερτζίδης

Μέσα από έναν πίνακα ζωγραφικής θα ταξιδέψουμε στον Πόντο, με έναν πολεμικό χορό, τον πυρρίχιο! Θα ακούσουμε τον ήχο της λύρας, θα χορέψουμε έναν ποντιακό χορό και θα ανακαλύψουμε πως αυτός ο χορός έχει σχέση με τον πόλεμο. Θα παρατηρήσουμε την ποντιακή φορεσιά και έπειτα θα δημιουργήσουμε μοναδικά έργα τέχνης!



Σάββατο 31 Μαρτίου, 11:00:«Ο Ζαν Μονέ στο Αλογάκι του», Κλωντ Μονέ

Ο μικρός Ζάν, με το αγαπημένο του ποδήλατο και φορώντας ένα καπέλο, γίνεται ένας πίνακας ζωγραφικής από τον πατέρα του, Κλωντ Μονέ. Πως θα νοιώθατε αν βρισκόσασταν μέσα σε έναν πίνακα ζωγραφικής; Τι χρώματα θα θέλατε να έχει και ποιο παιχνίδι θα διαλέγατε να έχετε μαζί σας; Σας περιμένω για να ανακαλύψουμε μαζί, πως είναι να βρίσκεσαι μέσα σε ένα έργο τέχνης! Εσείς τι θα ζωγραφίσετε;


Πληροφορίες – Κρατήσεις: 

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 12€

50€ ο κύκλος (5 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Προτεραιότητα κρατήσεων για συμμετοχή σε ολόκληρο κύκλο

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός – Εμψύχωση: Φιλαρέτη Ισταμπουλούογλου, Νηπιαγωγός, Εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων


Παραμυθοσάββατα

Βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 2-5 ετών 

Βιωματικά εργαστήρια για παιδιά από 2-5 ετών, τα παιδιά μέσα από διασκεδαστικές δραστηριότητες, θεατρικό παιχνίδι και κατασκευές, έρχονται σε επαφή με τον μαγικό κόσμο των παραμυθιών. Μέσα από γνωστά και αγαπημένα παιδικά βιβλία, έρχονται σε πρώτη επαφή με σύνθετες έννοιες με παιγνιώδη και διασκεδαστικό τρόπο.


Σάββατο 3 Μαρτίου 12:00 Απ’ την κορφή ως τα νύχια, του Eric Carle

Γνωρίζουμε το σώμα μας παίζοντας! Ένα διασκεδαστικό εργαστήρι με πολλές κινητικές δραστηριότητες και κατασκευές.


Σάββατο 10 Μαρτίου 12:00 Το περιστέρι πρέπει να κάνει μπάνιο, του Mo Willems

Η αστεία ιστορία του μικρού περιστεριού με θέμα την καθαριότητα θα εισάγει τους μικρούς μας φίλους στις καθημερινές συνήθειες υγιεινής.


Σάββατο 17 Μαρτίου 12:00 Καλή Όρεξη, του Eric Carle

Ένα εργαστήρι για την υγιεινή διατροφή και την σημασία των λαχανικών και των φρούτων στο καθημερινό μας διαιτολόγιο.


Σάββατο 24 Μαρτίου 12:00 Ο λύκος Ζαχαρίας θέλει να είναι πάντα πρώτος της Orianne Lallemand


Τι συμβαίνει όταν ο αγαπημένος μας λύκος Ζαχαρίας θέλει να είναι πάντα πρώτος; Ένα εργαστήρι για την ομαδικότητα και την ευγενή άμιλλα με διασκεδαστικές δραστηριότητες και κατασκευές.



Σάββατο 31 Μαρτίου 12:00 Η κατσούφα πασχαλίτσα, του Eric Carle

Η μικρή μας κατσούφα πασχαλίτσα δεν έχει καλούς τρόπους ούτε της αρέσει να μοιράζεται… Άραγε θα βρει τον μάστορά της; Ένα εργαστήρι αφιερωμένο στους καλούς τρόπους!


Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 12€

50€ ο κύκλος (5 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Ελένη Αντωνοπούλου-Φιλαρέτη Ισταμπουλούογλου 



Μικροί προγραμματιστές

Εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής για παιδιά 4 - 6 ετών

Το εργαστήρι εκπαιδευτικής ρομποτικής είναι σχεδιασμένο για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας (4 και 6 ετών). Η εισαγωγή στην εκπαιδευτική ρομποτική και του αλγοριθμικού τρόπου σκέψης γίνεται με τη χρήση της “έξυπνης μέλισσας “Bee-bot”. Η Bee-bot είναι ένα ρομπότ δαπέδου, το οποίο φέρει κουμπιά στο επάνω μέρος της και μπορεί να προγραμματιστεί για να κινείται με ακρίβεια στο χώρο προχωρώντας μπροστά, πίσω και στρίβοντας αριστερά, δεξιά.

Μέσα από μια σειρά δραστηριοτήτων, τα παιδιά αναπτύσσουν δεξιότητες προσανατολισμού, λογικής σκέψης και μέτρησης αποστάσεων. Οι μαθητές παίζουν, εξασκούν τη φαντασία τους, ερευνούν, πειραματίζονται και επιλύουν μικρά προβλήματα με παιγνιώδη και ευχάριστο τρόπο.



Σάββατο 3 Μαρτίου, 17:00: Ταξίδι στην εποχή των δεινοσαύρων

Ο Ρούλης ο Δεινοσαυρούλης είναι ένας μικρός Τρικεράτωπας που ζει μόνος του στη βόρεια Αμερική ! Νιώθει τόσο μόνος και θλιμμένος γιατί δεν έχει καθόλου φίλους. Τι θα έλεγες λοιπόν να γίνεις εσύ ο φίλος του;

Είσαι έτοιμος να ταξιδέψεις μαζί με την έξυπνη μέλισσα Bee-bot στην Ιουρασική περίοδο, να γνωρίσεις τον μικρό Ρούλη και να ανακαλύψεις όλα τα είδη των δεινοσαύρων; Ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο σε περιμένει!!!



Σάββατο 10 Μαρτίου, 17:00: Ανακύκλωσε και εσύ, μη μολύνεις πια τη γη!

Ένα βιωματικό εργαστήριο που εισάγει τα παιδιά στο μαγικό κόσμο της εκπαιδευτικής ρομποτικής και παράλληλα τους ευαισθητοποιεί και τους ενημερώνει για τη προστασία τους περιβάλλοντος και συγκεκριμένα για την ανακύκλωση. Mε την έξυπνη μέλισσα Bee-bot οδηγό, οι μικροί μαθητές θα γνωρίσουν τους μπλε κάδους που δίνουν στα σκουπίδια μας μια νέα ζωή, θα διαχωρίσουν υλικά και θα αναγνωρίσουν το σήμα της ανακύκλωσης.



Σάββατο 17 Μαρτίου, 17:00: Το νησί των συναισθημάτων

«Μια φορά κι έναν καιρό, υπήρχε ένα νησί στο οποίο ζούσαν όλα τα Συναισθήματα. Εκεί ζούσαν η Ευτυχία, η Λύπη, η Γνώση, η Αγάπη και όλα τα άλλα συναισθήματα. Μια μέρα έμαθαν ότι το νησί τους θα βούλιαζε και έτσι όλοι επισκεύασαν τις βάρκες τους και άρχισαν να φεύγουν....»

Και κάπου στην ιστορία εμφανίζεται η έξυπνη μέλισσα Bee-bot έτοιμη να βοηθήσει όλα τα συναισθήματα! Ώρα να γράψουμε παρέα την συνέχεια της ιστορία, προγραμματίζοντας την Bee-bot να ανακαλύψει όλα τα συναισθήματα του νησιού!



Σάββατο 24 Μαρτίου, 17:00: Σούπερ ήρωες σε κίνδυνο

Και αν ο πλανήτης μας ήταν σε κίνδυνο ποιος θα τον έσωζε; Οι σούπερ ήρωες φυσικά! Και αν οι σούπερ ήρωας κινδύνευαν και αυτοί τότε ποιος; Μα η σούπερ έξυπνη μέλισσα Bee-bot! Σε αυτό το εργαστήριο η Bee-bot αναλαμβάνει να σώσει όλους τους σούπερ ήρωες και εσύ αναλαμβάνεις την θέση του βοηθού της! Είσαι έτοιμος να σώσουμε τη γη;


Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 15€

50€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός, Επιστημονική επιμέλεια & Εμψύχωση: Χριστίνα Παπαγεωργίου



Παιχνιδοκαμώματα

Εργαστήρι για βρέφη 18 –28 μηνών με στοιχεία messy και sensory play

Τα παιδιά ανακαλύπτουν τον κόσμο, μέσα από τις αισθήσεις, σε ένα ταξίδι τον κόσμο των υλικών, με καινούριες υφές, χρώματα και ουσίες. Με τη βοήθεια πάντα των γονέων, τα παιδιά γνωρίζουν σιγά σιγά πώς να εστιάζουν καλύτερα, να συγχρονίζουν χέρια, να ακούν σε παραγγέλματα, να περιεργάζονται και να συνεργάζονται. Ένα άκρως βιωματικό, διασκεδαστικό εργαστήρι βασισμένο στο παιχνίδι, με στόχο την αισθητηριακή ανάπτυξη των παιδιών.



Κυριακή 4 Μαρτίου, 11:00: Παιχνιδοκαμώματα

Η κυρά-Σαρακοστή μας συστήνει τα πασχαλινά έθιμα, μέσα από παιχνίδια και όμορφες κατασκευές.



Κυριακή 11 Μαρτίου, 11:00: Παιχνιδοκαμώματα

Ο συμβολισμός της πεταλούδας και ο λαγός του Πάσχα. Χειροτεχνίες και ομαδικά παιχνίδια, με μπόλικο γέλιο, παρέα με τους γονείς.



Κυριακή 18 Μαρτίου, 11:00: Παιχνιδοκαμώματα

Πασχαλινά δρώμενα και εδέσματα. Συμβολισμοί και έθιμα και οι αισθήσεις όλες... εν δράσει. Θεατρικό παιχνίδι, μουσική, εικαστικά.


Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 12€

30€ ο κύκλος (3 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός - Εμψύχωση: Σαββίνα Σταυρινίδου



Μαγικά Πειράματα

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα Φυσικών Επιστημών

για παιδιά 5-8 ετών

Στο εκπαιδευτικό αυτό πρόγραμμα τα παιδιά εισάγονται στη μαγεία των φυσικών επιστημών και μαθαίνουν διασκεδάζοντας. Τι είναι το φως, γιατί πατάμε στη γη και δεν πετάμε, πως μεγαλώνουν τα φυτά, πότε είναι μέρα και πότε νύχτα, τι υπάρχει πέρα από τον ουρανό, είναι μερικά από τα ερωτήματα που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε στο εργαστήριο αυτό. Η προσέγγιση όλων των θεμάτων γίνεται με ευαισθησία, με μέσα και τεχνικές, οικείες προς το παιδί και τις αυξημένες ανάγκες του (χρήση εκπαιδευτικού δράματος, χρήση νέων τεχνολογιών, θεατρικό παιχνίδι, κ.λπ). Οι Φυσικές Επιστήμες, εμπλέκουν ενεργά το παιδί σε διαδικασίες επιστημονικής μεθόδου (παρατήρηση, ταξινόμηση, πείραμα, μοντελοποίηση, κ.λπ), βοηθώντας το να ξεπεράσει τα γνωστικά εμπόδια και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η παιδική σκέψη σε θέματα των Φυσικών Επιστημών.



Κυριακή 4 Μαρτίου, 11:00, Ισορροπία και στατικότητα

Το Μουσείο Σχολικής Ζωής και εκπαίδευσης υποδέχεται ένα μήνα αφιερωμένο στη STEM εκπαίδευση. Στο πρώτο εργαστήριο του μήνα ετοιμαστείτε να ελέγξουμε την αντοχή και τη στατικότητα διαφορετικών υλικών. Υλικά από την καθημερινή ζωή θα μας βοηθήσουν να κατασκευάσουμε το δικό μας σταθερό κτίσμα. Εργαλείο μας σε αυτό το εργαστήριο τα… σπαγγέτι. Δε θα φάμε, θα χτίσουμε!



Κυριακή 11 Μαρτίου, 11:00, Οι καταστάσεις της ύλης

Σας περιμένουμε να ανακαλύψουμε μαζί τις τρεις καταστάσεις την ύλης, να κατασκευάσουμε επιστημονικά μοντέλα και να διαπιστώσουμε πως επιδρούν διαφορετικές συνθήκες σε διαφορετικά υλικά. Στο τέλος θα πάρουμε μαζί μας το πιο νόστιμο μοντέλο των τριών καταστάσεων της ύλης!



Κυριακή 18 Μαρτίου, 11:00, Οι καταπέλτες στην αρχαία Ελλάδα

Πρωτοπόροι οι αρχαίοι Έλληνες και στη STEM εκπαίδευση! Σας περιμένουμε να σχεδιάσουμε μαζί ένα από τα αρχαιότερα αμυντικά εργαλεία που χρησιμοποιήθηκαν από τους ανθρώπους. Μια σειρά από αρχαία ευρήματα και ντοκουμέντα θα γίνουν η αφορμή να κατασκευάσουμε τον δικό μας καταπέλτη.



Κυριακή 25 Μαρτίου, 11:00, Ανακαλύπτοντας την τροχαλία

Πόσες κατασκευές βασίζονται στην ανακάλυψη του τροχού; Σε αυτό το εργαστήριο θα ανακαλύψουμε μαζί τη μαγεία του τροχού και της μηχανικής του, θα ερευνήσουμε ιστορικά στοιχεία της ανακάλυψης του τροχού, ενώ στο τέλος θα κατασκευάσουμε τη δική μας τροχαλία. Ετοιμαστείτε για ένα… κινούμενο εργαστήριο!

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 12€

40€ ο κύκλος (4 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός, Επιστημονική επιμέλεια & Εμψύχωση: Χαρίκλεια Θεοδωράκη



Σκανταλοτεχνίες

Πολυθεματικό εργαστήρι για παιδιά 3-5 ετών

Στόχος του εργαστηρίου η ανάπτυξη της φαντασίας των παιδιών, μέσα από ιστορίες, παραμύθια, μύθους και εικόνες. Μέσα από τη δραματοποίηση της ιστορίας, με τη βοήθεια των μουσικών οργάνων, παρέα με το θεατρικό παιχνίδι και τα εικαστικά, αλλά και με πειράματα πολλά, ξεδιπλώνω τον ξεχωριστό μου χαρακτήρα, παίζω και μαθαίνω.

Ένα πραγματικά δημιουργικό εργαστήρι, που δίνει την ευκαιρία στα παιδιά, να ασχοληθούν με τις τέχνες, γνωρίζοντας το θέατρο, τη μουσική και τη ζωγραφική, να πειραματιστούν, και να διασκεδάσουν, ζωντανεύοντας μέσα από το παιχνίδι, όμορφες ιστορίες.


Κυριακή 4 Μαρτίου, 12:00: Σκανταλοτεχνίες

Αγώνας δρόμου στην Αράχωβα και 'Μπολούκια' στην Καλαμάτα. Βιωματικά παιχνίδια, βασισμένα σε πασχαλινά έθιμα της Ελλάδας.



Κυριακή 11 Μαρτίου, 12:00: Σκανταλοτεχνίες

Ο Ζαφείρης στην Ήπειρο και "του μαύρου νιου τ'αλώνι", στη Χαλκιδική. Μουσικοκινητικά παιχνίδια και θεατρικά δρώμενα.



Κυριακή 18 Μαρτίου, 12:00: Σκανταλοτεχνίες

Οι κερκυραϊκοί μπότηδες και τα αερόστατα στο Λεωνίδιο. Πασχαλινές κατασκευές και δραματοποίηση εθίμων.

Πληροφορίες – Κρατήσεις:

Τ: 2103250341

Ε: info@ekedisy.gr

Κόστος Συμμετοχής: 12€

30€ ο κύκλος (3 εργαστήρια)

Έκπτωση 10% για αδέρφια

Οι θέσεις είναι περιορισμένες

Στην τιμή των εργαστηρίων συμπεριλαμβάνονται τα υλικά και η είσοδος στο Μουσείο

Διάρκεια 60 λεπτά

Σχεδιασμός - Εμψύχωση: Σαββίνα Σταυρινίδου



Μια διαφορετική βόλτα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για παιδιά 4-8 ετών

Κυριακή 11, 25 Μαρτίου 11:30

Μια διαφορετική βόλτα στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης που θα ξεκινήσει από τον αρχαιότερο δρόμο της Αθήνας, την οδό Τριπόδων και το Μουσείο Σχολικής Ζωής, όπου ο Παρθενώνας στο λόφο της Ακρόπολης φαντάζει στα μάτια των παιδιών σαν κάστρο ιπποτών! H κουκουβάγια η Σοφία, μια απ΄τις πολλές που ζουν από τα αρχαία χρόνια μέχρι σήμερα στη γειτονιά της Πλάκας, θα βοηθήσει τα παιδιά να ξετυλίξουν τους μύθους και να ανακαλύψουν την ιστορία που κρύβουν τα αρχαία μνημεία της πόλης!

Πριν και κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης τα παιδιά με τη βοήθεια της κουκουβάγιας Σοφίας, θα έχουν την ευκαιρία να μάθουν τις ιστορίες που κρύβουν σημαντικά εκθέματα του μουσείου όπως ο Τρισώματος, ο Μοσχοφόρος, οι Καρυάτιδες, η Μέδουσα, ο Ιππέας, η Σφίγγα και τόσοι άλλοι θησαυροί του μουσείου. Η κουκουβάγια θα βοηθήσει τα παιδιά να σκεφτούν για τη ζωή των αρχαίων ελλήνων, τα υλικά, τα χρώματα, την τέχνη και τη φιλοσοφία τους!

Φτάνοντας στο Μουσείο θα ακολουθήσουμε συγκεκριμένη διαδρομή, όπου θα σταματήσουμε σε επιλεγμένα εκθέματα και μέσα από μικρές δράσεις η ομάδα θα ενεργοποιηθεί και θα φωτίσουμε λίγο παραπάνω αυτό που κάθε μνημείο έχει να πει στα παιδιά που σήμερα επισκέπτονται το Νέο Μουσείο της Ακρόπολης.

Έξω από το μουσείο θα χαρούμε όλοι μαζί τον αττικό ουρανό και το κάθε παιδί θα φτιάξει τη δική του κούκλα-κουκουβάγια!

Κόστος Συμμετοχής: 20€, Eκπτώσεις στα αδέλφια

Διάρκεια: 2,5 ώρες

Πληροφορίες – Κρατήσεις: info@ekedisy.gr 210 3250341

Σχεδιασμός-εμψύχωση: Σπυριδούλα Χρόνη, Παιδαγωγός-Εμψυχώτρια εκπαιδευτικών προγραμμάτων

Δεν περιλαμβάνεται το εισιτήριο εισόδου για τους ενήλικες στο Μουσείο της Ακρόπολης
--

Μουσείο Σχολικής Ζωής και Εκπαίδευσης

Εθνικό Κέντρο Έρευνας & Διάσωσης Σχολικού Υλικού

Διεύθυνση: Τριπόδων 23, Πλάκα, 10558, Αθήνα

Τηλ:+30 210 3250341

Web: http://www.ekedisy.gr , https://www.facebook.com/www.ekedisy.gr , 

https:/twitter.com/ekedisy

Email: info@ekedisy.gr , ekedisy@gmail.com

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο