20 Ιαν 2018

Τηλεοπτική βόμβα! Τώρα σε ρόλο ηθοποιού ο Γιώργος Αγγελόπουλος


Αυτή είναι η τηλεοπτική βόμβα της χρονιάς! Όλα όσα αποκάλυψε ο Ντάνος στην Ελένη Μενεγάκη. ...



Η τηλεοπτική βόμβα έσκασε το μεσημέρι της Παρασκευής στην εκπομπή Ελένη. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, το πρόσωπο που έχει συζητηθεί τον τελευταίο χρόνο περισσότερο από οποιονδήποτε άλλον, ξεκινά συνεργασία με τον Alpha και το δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ». Ο Ντάνος αποκάλυψε την είδηση στην Ελένη Μενεγάκη, κατά τη διάρκεια της κουβέντας τους.

Αυτό, όπως εύκολα αντιλαμβάνεται ο καθένας, φέρνει τα πάνω κάτω όσον αφορά στον Γιώργο Αγγελόπουλο και σε όσους πόνταραν πάνω του για το ποια θα είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά, μετά τη Survivor εποχή.

«Τελικά, έφτασα στα 36 μου και το είχα σκεφτεί πάρα πολλές φορές στο παρελθόν να κάνω επάνω μου ένα… Τατουάζ. Δεν ξέρω πόσο μόνιμο θα είναι, αλλά αποφάσισα να κάνω ένα Τατουάζ», είπε ο Ντάνος και πρέπει να ήταν πολλά τα στελέχη αντίπαλων καναλιών που εκείνη την ώρα έπεσαν ξερά! Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε:

«Αποφάσισα να κάνω κάτι εντελώς καινούριο για μένα, να ανοίξω ένα νέο κεφάλαιο, το οποίο είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον. Θα συμμετέχω στο Τατουάζ. Ήταν μια πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα, δεν ήταν κάτι που αποφασίστηκε χθες και σήμερα λέμε πάμε.

Η πρόταση μου έγινε από το καλοκαίρι, σε μια παρέα που είχα και τον φίλο μου τον Γιώργο Χρανιώτη και τον Ανδρέα Γεωργίου. Είπα δεν υπάρχει περίπτωση. Μετά, μέσα από όλα αυτά που συζητήσαμε είπαμε ότι μπορούμε να το κάνουμε εφικτό, έχουμε προετοιμαστεί αρκετά, γι’ αυτό και περιμέναμε τόσο καιρό.

Είμαι έτοιμος γι’ αυτό το καινούριο πράγμα. Μακάρι να με αξιώσει ο Θεός να είμαι αξιοπρεπής και να συμβάλλω κι εγώ σε όλη αυτή την επιτυχία.

Ξεκινάμε γυρίσματα πολύ σύντομα. Στο Ταουάζ θα είμαι ο Στέφανος. Έχει προσαρμοστεί αρκετά πάνω σε μένα, τουλάχιστον κατά 50%».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο