5 Δεκ 2017

Αγγλία: Ψήφισαν τον καλύτερο που βγήκε ποτέ από την χώρα και τ’ αποτελέσματα… σοκάρουν


Σε ψηφοφορία που είχε να κάνει με «άντρες ηθοποιούς από την Αγγλία, νεκρούς ή ζωντανούς» και αφορούσε ...
στο σύνολο της δουλειάς τους, πρώτος βγήκε ο εκλιπών Άλαν Ρίκμαν, ο οποίος έχασε τη ζωή του στις αρχές του 2016 από καρκίνο σε ηλικία 69 ετών.




Το αποτέλεσμα προκάλεσε πολλά ερωτήματα και δεν ήταν φυσικά πως ο Ρίκμαν δεν έκανε μεγάλη καριέρα έχοντας παίξει στα «Πολύ σκληρός για να πεθάνει», «Ρομπέν των Δασών», «Sweeney Todd», «Love Actually», «Dogma» και στη σειρά του Χάρι Πότερ φυσικά.

Ήταν απλώς που οι αντίπαλοί του ήταν ιερά τέρατα, ονόματα που δύσκολα μπορείς να παραλείψεις ή να μην τιμήσεις ως καλύτερος βρετανός ηθοποιός όλων των εποχών! Ο σερ Ίαν ΜακΚέλεν ήρθε ευτυχώς δεύτερος, αν και οι παραλείψεις ήταν τρομακτικά ηχηρές.

Ο Κρίστοφερ Λι 6ος, ο Άλεκ Γκίνες 8ος, ο Λόρενς Ολίβιε 10ς, ο Τσάρλι Τσάπλιν 13ος, ο Κάρι Γκραντ 15ος, ο Πίτερ Σέλερς 24ος, ο Ντέιβιντ Νίβεν 30ος, ο Ρίτσαρντ Μπάρτον 43ος, ο Πίτερ Ο’Τουλ 47ος και ο Πίτερ Ουστίνοφ 50ος!

Από τ’ αποτελέσματα κρίνεται πως οι ψηφοφόροι ή ήταν νεαροί σε ηλικία ή πιθανότατα είχαν προτίμηση σε ταινίες της τελευταίας 20ετίας, αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το αποτέλεσμα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο