5 Δεκ 2017

Το Νetflix μόλις «τελείωσε» τον Κέβιν Σπέισι από το House of Cards


Ωστόσο η σειρά θα συνεχιστεί και ο επόμενος κύκλος θα ολοκληρωθεί, όπως ανακοινώθηκε πριν λίγο....



Την Δευτέρα έγινε γνωστό πως η τελική σεζόν του «House of Cards» θα συνεχιστεί το 2018 χωρίς τον ηθοποιό ο οποίος αντιμετώπισε σοβαρές καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και βρίσκεται στη δίνη σκανδάλου.

Αν και ο σταρ είχε ήδη αρχίσει τα γυρίσματα για τα νέα επεισόδια της έκτης σεζόν, ο διευθύνων σύμβουλος του Netflix Tεντ Σαράντος αποκάλυψε ότι καθώς απολύθηκε, τα τελικά επεισόδια θα επαναπροσδιοριστούν και θα επικεντρωθούν στον χαρακτήρα της Κλερ Άντεργουντ που υποδύεται η Ρόμπιν Ράιτ.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε ένα φινάλε για τους οπαδούς μας», δήλωσε ο Σαράντος κατά τη διάρκεια συνέντευξης τη Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι οι 2.000 άνθρωποι που εργάζονται στο σίριαλ θα επιστρέψουν στην εργασία τους το επόμενο έτος.

Η τελική σεζόν θα είναι μικρότερη, με μόλις οκτώ επεισόδια. Λεπτομέρειες σχετικά με την πλοκή δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει ενώ δεν έχει γίνει γνωστό το πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία του Φρανκ Άντεργουντ.

Το επικρατέστερο σενάριο για την ώρα είναι να δούμε τον Φρανκ Άντεργουντ να σκοτώνεται σε κάποιο τροχαίο ή να πεθαίνει με κάποιον άλλο τρόπο, πρακτική μάλλον αναμενόμενη για τις παραγωγές που αιφνιδίως αναγκάζονται να συνεχίσουν χωρίς κάποιον πρωταγωνιστή.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο