30 Σεπ 2017

Μυστήριο με τους κληρονόμους του Χιού Χέφνερ. Τι άφησε στην τελευταία του γυναίκα


Σε όλη του τη ζωή τον συνόδευαν έντονη παραφιλολογία και κουτσομπολιά γύρω από την προσωπική του ζωή, την αδυναμία του στο ωραίο φύλο και τα...
ακριβά γούστα του. Αυτό δεν φαίνεται να αλλάζει ούτε μετά το θάνατό του, αφού όλοι ψάχνουν τώρα να βρουν ποιοί είναι τελικά οι κληρονόμοι του Χιου Χέφνερ




Η προσωπική περιουσία του ιδρυτή του Playboy, Χιου Χέφνερ, που πέθανε αυτή την εβδομάδα σε ηλικία 91 ετών, υπολογίζεται στα 43 εκατ. δολάρια. Μία περιουσία που, μεταξύ άλλων, αναμένεται να μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του. Το μεγάλο ερώτημα ωστόσο είναι αν ανάμεσα στους κληρονόμους περιλαμβάνεται και η μόλις 30 ετών χήρα του.

Το ύψος της προσωπικής περιουσίας του Χέφνερ ενδέχεται να είναι σημαντικά υψηλότερο από 43 εκατ. δολάρια, καθώς το ποσό αυτό αναγραφόταν στα έγγραφα του τελευταίου διαζυγίου που είχε πάρει ο ιδρυτής του Playboy το 2009, ενώ σίγουρα δεν έχουν υπολογιστεί τα κέρδη του από την πώληση της θρυλικής έπαυλης "Playboy Mansion" το 2016.

Κύκλοι του Χόλιγουντ θεωρούν βέβαιο ότι ο Χέφνερ έχει συμπεριλάβει στη διαθήκη του τα τέσσερα παιδιά που απέκτησε από τους δύο προηγούμενους γάμους και σχέσεις του: Την 64χρονη Κρίστι, τον 62χρονο Ντέιβιντ, τον 27χρονο Μάρστον και τον 26χρονο Κούπερ. Το "στερνοπούλι" του μάλιστα ήταν πολύ κοντά στον πατέρα του, αφού από πέρυσι είχε αναλάβει ανώτατη διευθυντική θέση στην "αυτοκρατορία" που διαχειρίζεται οτιδήποτε έχει σχέση με το όνομα "Playboy", μεταξύ των οποίων φυσικά και πρώτο λόγο στην έκδοση του ομώνυμου περιοδικού.


Πληροφορίες αναφέρουν επίσης ότι ο Χέφνερ είχε δηλώσει από χρόνια ότι μεγάλο τμήμα της περιουσίας του θα δοθεί σε φιλανθρωπικούς οργανισμούς που χρηματοδοτούσε εδώ και δεκαετίες.

Δεδομένου ότι η διαθήκη του δεν έχει ακόμη ανοιχτεί και δημοσιοποιηθεί, το ερώτημα είναι τι ακριβώς πρόκειται να "εισπράξει" η τελευταία σύζυγός του, η 30χρονη Κρίσταλ Χάρις.

Σύμφωνα με βιβλίο που έγραψε μία από τις πρώην φιλενάδες του Χέφνερ, η Χόλι Μάντισον, η ίδια ανακάλυψε τα χαρτιά της τελευταίας του διαθήκης το 2015 μέσα στο γραφείο του, στην οποία αναφερόταν ότι το 50% της περιουσίας του θα δοθεί σε φιλανθρωπίες και το μεγαλύτερο μέρος του υπόλοιπου 50% θα μοιραστεί ανάμεσα στα τέσσερα παιδιά του. Η ίδια είχε υποστηρίξει ότι ο Χέφνερ είχε φροντίσει να της αφήσει περί τα 3 εκατ. δολάρια, δεδομένου ότι εξακολουθούσε να ζει στην έπαυλη, δηλώνοντας όμως ότι δεν θα τα αποδεχτεί κι ότι νιώθει προσβεβλημένη γιατί "τι μπορεί να νόμιζε; ότι μπορεί να με εξαγοράσει;"... 


Στην εκδοχή αυτή, η τελευταία σύζυγος, Κρίσταλ Χάρις είναι παντελώς... απούσα. Την ίδια εκδοχή υποστηρίζει και το περιοδικό US Weekly που σε δημοσίευμά του το 2013 ανέφερε ότι στο προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε το ζεύγος, προβλεπόταν ότι η περιουσία του Χέφνερ θα μοιραστεί ανάμεσα στα παιδιά του, τη Σχολή Κινηματογράφου του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια και φιλανθρωπίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η σχέση του Χέφνερ με την Κρίσταλ πέρασε από... σαράντα κύματα μέχρι την ευτυχή κατάληξη. Την πρώτη φορά ο γάμος τους ακυρώθηκε κυριολεκτικά στο "παρά πέντε" και ύστερα από εντελώς... άκομψες αποκαλύψεις της νεαρής γυναίκας για τον μέλλοντα σύζυγό της. Παρά το γεγονός ότι οι δυο του επικρίθηκαν έντονα για τη σχέση τους, καθότι οι ηλικίες τους θύμιζαν περισσότερο παππού με εγγονή, το ζεύγος έδωσε δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του και τελικά ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Η ιστοσελίδα TMZ αποκαλύπτει πάντως ότι ο Χέφνερ είχε φροντίσει να αποκαταστήσει την Κρίσταλ ώστε αυτή να μην μείνει "ξεκρέμαστη" met;a το θάνατό του. Η 30χρονη φέρεται να είναι δικαιούχος του πολυτελούς σπιτιού που αγόρασαν μαζί στο Μπέβερλι Χιλς μετά το γάμο τους, αλλά και να είναι η δικαιούχος τραπεζικού λογαριασμού που άνοιξε ο Χέφνερ στο όνομά της με πάνω από 5 εκατ. δολάρια.

Σημειώνεται πάντως ότι η 30χρονη δεν έχει κάνει καμία επίσημη δήλωση μετά το θάνατο του συζύγου της, ενώ έχει σταματήσει και τις αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα social media, όπου ήταν ιδιαίτερα ενεργή.

Φωτό: AP Photo/Matt Sayles, John Salangsang/Invision/AP, File

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο