30 Σεπ 2017

Η Κατριόνα Γουάιτ το έγραψε δυο χρόνια πριν την αυτοκτονία της


Ένα σημείωμα που δεν είχε δει μέχρι σήμερα το φως της δημοσιότητας φέρονται να ανακάλυψαν οι... δικηγόροι της οικογένειας της Κατριόνα Γουάιτ, της πρώην φιλενάδας του Τζιμ Κάρεϊ που αυτοκτόνησε τον Σεπτέμβριο του 2015, λίγες μόλις εβδομάδες πριν από τα 30 της γενέθλια. 

Οι συγγενείς της Γουάιτ ισχυρίζονται ότι οι ενέργειες του 55χρονου ηθοποιού ήταν εκείνες που έσπρωξαν την πρώην του (είχαν χωρίσει όταν εκείνη έβαλε τέλος στη ζωή της) στην αυτοκτονία και ζητούν αποζημίωση για τον χαμό της. Ειδικότερα, υποστηρίζουν ότι ο σταρ του Χόλιγουντ της παρείχε τα χάπια με τα οποία αυτοκτόνησε και, επιπλέον, ότι την είχε κολλήσει έρπη και HPV, παραλείποντας να την προειδοποιήσει ότι είχε διαγνωστεί με αφροδίσια.

Εκείνος από τη μεριά του ισχυρίζεται ότι η κοπέλα, με την ενθάρρυνση των γονιών της, τον εκβίαζε κατηγορώντας τον άδικα ότι την είχε κολλήσει τα εν λόγω νοσήματα και απειλώντας ότι θα μιλήσει στον Τύπο. 

Το ακυκλοφόρητο μέχρι σήμερα σημείωμα, είχε γραφτεί το 2013, μετά τη διάγνωση της Κατριόνα, σε μια περίοδο ιδιαίτερα τεταμένη για το ζευγάρι, ενώ δεν έχει γίνει γνωστό εάν εστάλη τελικά από την κοπέλα στον τότε αγαπημένο της. Σύμφωνα με τον ίδιο ηθοποιό, αν και πίστευε ότι η Κατριόνα τον κατηγορούσε άδικα, είχε δεχτεί τότε να της παραχωρήσει ένα χρηματικό ποσό, υποκύπτοντας στον εκβιασμό της.

Ακολούθησε ένας πολύμηνος χωρισμός, ωστόσο μετά ο Κάρεϊ και η Γουάιτ τα ξαναβρήκαν από ένα διάστημα, προτού ξαναχωρίσουν οριστικά και η κοπέλα, απελπισμένη, δώσει τέλος στη ζωή της.


Δείτε τι αναφέρει το επίμαχο σημείωμα που, σύμφωνα με τους δικηγόρους της οικογένειάς της, αποδεικνύει την ενοχή του Κάρεϊ

«Δεν σκέφτηκες το στίγμα με το οποίο θα αναγκαστώ να ζήσω το υπόλοιπο της ζωής μου, δεν μου ζήτησες συγγνώμη ούτε με ρώτησες, έστω μια φορά αν μπορείς να κάνεις κάτι για να με βοηθήσεις να νιώσω καλύτερα. Δεν είχε καν τύψεις.

Με κόλλησες έρπη και HPV. Θέλω να μου ζητήσεις συγγνώμη γι' αυτό. Θέλω να καταλάβεις ότι, όσο ασήμαντο κι αν σου φαίνεται εσένα, μπορεί να καταστρέψει τη ζωή ενός κοριτσιού. Θέλω να προσέχεις όταν πηγαίνεις με άλλα κορίτσια και να προσέχεις το σώμα σου. Οι ενέργειές σου επηρεάζουν και άλλους ανθρώπους.

Πριν από εσένα, μπορεί να μην είχα πολλά πράγματα, αλλά είχα σεβασμό, ήμουν ένας ευτυχισμένος άνθρωπος.

Αγαπούσα τη ζωή, είχα αυτοπεποίθηση και ένιωθα καλά με το κορμί μου. Ήμουν περήφανη για τις περισσότερες αποφάσεις που είχα πάρει στη ζωή μου. Μετά συνάντησα εσένα και μου γνώρισες την κοκαΐνη, τις πόρνες, την ψυχολογική κακοποίηση και τις αρρώστιες.

Έκανες και καλά πράγματα για μένα, ναι, όμως η σχέση μας με διέλυσε σαν άνθρωπο, Τζιμ. Μου είχες υποσχεθεί τον Τζέκιλ και αυτό που τελικά πήρα ήταν ο Χάιντ. Επειδή σε αγαπώ θα είχα μείνει στο πλευρό του Χάιντ, αλλά εσύ με πέταξες μόλις «ρούφηξες» οτιδήποτε καλό είχε απομείνει μέσα μου»

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο