6 Απρ 2017

Διάσημος σταρ αποκάλυψε στα 73 πως είναι γκέι


Για χρόνια κρατούσε καλά κρυμμένο το μυστικό του στην ντουλάπα... Αλλά χθες σε ηλικία...
73 ετών, στο τέλος της πολυετούς καριέρας του, ο Μπάρι Μανίλοου αποκάλυψε στον κόσμο ότι είναι γκέι. 




Ο θρύλος της μουσικής, ανέφερε επίσης ότι το 2014 παντρεύτηκε τον επί 37 χρόνια μάνατζερ του Garry Kief σε μια κλειστή τελετή στο σπίτι τους, στο Παλμ Μπιτς στην Καλιφόρνια. Πάντως, πάντα υπήρχαν ψίθυροι και υποψίες αναφορικά με τη σεξουαλικότητα του αμερικανού σταρ και αρκετοί ήταν οι θαυμαστές του που γνώριζαν για το άλλο του μισό και το γάμο, όπως σημειώνει η Telegraph. 

«Είμαι πολύ κλειστός, πάντα ήμουν. Πίστευα ότι θα απογοητεύσω τους θαυμαστές μου αν ήξεραν ότι είμαι γκέι. Οπότε, ποτέ δεν τους είπα τίποτα», είπε η φωνή πίσω από αμέτρητες επιτυχίες, όπως «Mandy», «Copacabana» και «Looks Like We Made It», σε συνέντευξη στο περιοδικό People. 

Εξήγησε δε ότι το γεγονός ότι κρατούσε κρυφή τη σεξουαλικότητά του, του προκαλούσε στρες και αγωνία και πως για πολλά χρόνια φοβόταν την αντίδραση του κοινού. «Όταν γνώρισα τον Garry, ήταν ένας επιπλέον λόγος για να προφυλάξω περισσότερο την προσωπική μου ζωή». Ωστόσο, οι φόβοι του εξανεμίστηκαν όταν τελικά αποκάλυψε την αλήθεια. «Όταν οι θαυμαστές έμαθαν ότι ο Garry και εγώ είμαστε μαζί, έδειξαν ότι χάρηκαν. Οι αντιδράσεις τους ήταν υπέροχες...», είπε. 

Ο Μανίλοου έχει πουλήσει πάνω από 80 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. 
Πηγή: news.gr

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο