6 Απρ 2017

Μέλανι Γκρίφιθ: Οι πλαστικές με έκαναν αγνώριστη, με κατέστρεψαν


Είναι πολύ ασυνήθιστο για διασημότητες να ανοίξουν δημοσίως συζήτηση για πλαστικές επεμβάσεις....




Σε μια συνέντευξή της στο περιοδικό Porter, η Μέλανι Γκρίφιθ, μια ηθοποιός που έγινε κυριολεκτικά αγνώριστη από τις πλαστικές επεμβάσεις, δε διστάζει να αποκαλύψει πόσο της στοίχισαν.


Η επί 18 χρόνια παντρεμένη με τον ηθοποιό Αντόνιο Μπαντέρας, δήλωσε απερίφραστα την απογοήτευσή της και τις εμπειρί της σε κακούς γιατρούς, παίρνοντας την ευθύνη που της αναλογεί «Δεν είχα καταλάβει τίποτα μέχρι που άρχισαν γύρω μου να λένε: «Θεέ μου, τι έχει κάνει αυτή;» Ήμουν σε κακή κατάσταση, ελπίζω ότι τώρα που πήγα σε ένα καλύτερο γιατρό να μοιάζω πιο φυσιολογική".


Η Γκρίφιθ μίλησε ανοιχτά και για τους εθισμούς της που την έστειλαν τρεις φορές για αποτοξίνωση από τη χρήση κοκαΐνης και πόσο το αλκοόλ και τα παυσίπονα επηρέασαν την προσωπική της ζωή.


«Ευτυχώς ήμουν εκεί για τα παιδιά μου, ακόμα και αν έκανα μια τσιγγάνικη ζωή για προνομιούχους» είπε η Γκρίφιθ, ενώ δεν περέλειψε να αναφέρει ότι μάλλον την έβλαψε το υψηλό προφίλ που είχε στις προσωπικές της σχέσεις με τον Γουόρεν Μπίτι, τον Τζακ Νίκολσον και τον Ράϊαν Ο Νίλ.

Κόρη της διάσημης Τίπι Χέντρεν, γνωστής από τους ρόλους της στις ταινίες του Χίτσκοκ, η Γκρίφιθ είναι μητέρα της Ντακότα Τζόνσον από το γάμο της με τον ηθοποιό Ντον Τζόνσον. Αστέρι και η ίδια της δεκαετίας του 80 πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της δεκαετίας του 90 σε κέντρα αποτοξίνωσης.


Η Ντακότα Τζόνσον, έχει μιλήσει πολλές φορές για αποκλεισμούς λόγω ηλικίας των γυναικών του Χόλιγουντ αναφέροντας το παράδειγμα της μητέρας της και λέγοντας: «Γιατί δεν είναι η μητέρα μου στις ταινίες; Είναι μια εξαιρετική ηθοποιός. Γιατί δεν είναι η γιαγιά μου στις ταινίες; Η βιομηχανία αυτή του θεάματος είναι τρομερά βάναυση».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο