18 Νοε 2015

Βρέθηκε η πρώτη γυναίκα που θα υποδυθεί τον … Τζέιμς Μποντ (Photos)


Ο Ντάνιελ Κρεγκ σύντομα θα παραδώσει τα σκήπτρα του Τζέιμς Μποντ στον επόμενο διάδοχο του. Αυτό το γνωρίζουμε. Αυτό όμως, που δεν ξέραμε είναι ότι έδωσε..... την «ευχή» του και άρα τον ρόλο σε μία γυναίκα.

Δεν είναι άλλη από την Έλεν ντε Τζένερις, στην εκπομπή της οποίας βρέθηκε ο διάσημος ηθοποιός.

Ο Κρεγκ της έδωσε το ρολόϊ, αξίας 7.500 δολαρίων, που φοράει στην 24η ταινία του franchise, στο «Spectre». «Εάν έχεις αυτό (το ρολόϊ), φοράς ένα κοστούμι, και τουλάχιστον σε ότι με αφορά, έχεις τον ρόλο!», είπε ο 47χρονος στην παρουσιάστρια.

Υποτίθεται ότι ο Κρεγκ έχει δεχτεί μια προσφορά 39 εκατ. δολ. για να επανέλθει ως Τζέιμς Μποντ. «Μου «τρώει» πολύ χρόνο και είμαι συνεχώς μακριά από την οικογένεια μου. Ξέρεις, στο τέλος θέλω απλά να πάω σπίτι μου. Οπότε, ούτε καν θέλω να το σκεφτώ αυτή τη στιγμή», είπε ο πράκτορας 007.

Ντάνιελ Κρεγκ και Έλεν ντε Τζένερις, συζητούν το ... μέλλον του Τζέιμς ΜποντΤο ρολόϊ που φόρεσε ο Κρεγκ στην 24η ταινία, το «Spectre»

Ο Κρεγκ, έχει μια κόρη 23 ετών από την Φιόνα Λούντον και είναι παντρεμένος με την Ρέιτσελ Βάις, η οποία έχει έναν γιο 9 ετών από τον σκηνοθέτη Ντάρεν Αρονόφκσι.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο