4 Δεκ 2017

Έρχεται το πρώτο ξενοδοχείο... ηλεκτρική κιθάρα (pic)


Δεν είναι η πρώτη φορά που η μουσική και ειδικότερα τα μουσικά όργανα είναι το κύριο θέμα Hard Rock ξενοδοχείων και εστιατορίων, ωστόσο...
αυτό εδώ το ξενοδοχείο πέρασε... πίστα.




To Seminole Hard Rock Hotel and Casino στο Χόλιγουντ στη Φλόριντα ανακοίνωσε πως επεκτείνεται και μετασχηματίζεται σε γιγαντιαία ηλεκτρική κιθάρα:

«Θα είναι το πρώτο κτίριο στον κόσμο, το οποίο, σε κλίμακα, θα σχεδιαστεί ως μια αυθεντική (ηλεκτρική) κιθάρα. Πιστεύουμε ότι το αρχιτεκτονικό σχέδιο, αυτό καθαυτό, δημιουργεί μια φανταστική ατραξιόν. Χωρίς υπερβολές, δεν υπάρχει όμοιό του στον κόσμο», δήλωσε ο Τζέιμς Άλεν, διευθύνων σύμβουλος της Seminole Gaming και πρόεδρος του ΔΣ της Hard Rock International. 


Η εν λόγω ανακοίνωση στο μεταξύ, έγινε με τους απαραίτητους και φαντασμαγορικούς εορτασμούς που ταιριάζουν στην ειδική περίσταση, όπως πυροτεχνήματα, σπάσιμο κιθάρων: «Αυτή είναι άλλη μία στιγμή της ζωής μου που ο κόσμος σκέφτηκε ότι είμαι τρελάρας», επεσήμανε ο Τζέιμς Άλεν.

Πιο συγκεκριμένα, η αναδιαμόρφωση θα στοιχίσει 1,5 δισ. δολάρια και θα περιλαμβάνει ένα κτίριο ύψους 137 μέτρων και 3.800 τετραγωνικών μέτρων, σε σχήμα δύο ηλεκτρικών κιθάρων, ακουμπισμένων πλάτη-πλάτη. Το ξενοδοχείο θα έχει 638 δωμάτια, πισίνες - με καμπάνες, πολλαπλούς καταρράκτες, συνολικού εμβαδού 40,5 τετραγωνικών χιλιομέτρων ενώ αναμένεται να ανοίξει το 2019, «απασχολώντας» μία μικρή πόλη ουσιαστικά, 20.000 κατοίκων. 
φωτογραφία: SunSentinel

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο