22 Μαρ 2014

Alpha: Συνεργασία με τη Ναταλία Δραγούμη – Παίρνει εκπομπή μαγειρικής

Τη δική της εκπομπή ξεκινάει η Ναταλία Δραγούμη από τον Μάιο στον Alpha. 

Αν και μέσα Μαρτίου, το κανάλι ανακοίνωσε την συνεργασία του με την ηθοποιό, την οποία σαν concept υπογράφει ο Δημήτρης Αποστόλου.

Διαβάστε την επίσημη ανακοίνωση του σταθμού...
:

Τα γεμιστά της μαμάς… Τα ταπεράκια της μαμάς… Το κέικ της μαμάς… Μα πάνω απ’ όλα, η ζεστασιά του σπιτικού φαγητού. Όχι ως έδεσμα, αλλά ως υπαρξιακή ανάγκη που έρχεται και πασπαλίζει καθοριστικά τις αναμνήσεις της παιδικής μας ηλικίας.

Αυτό ακριβώς είναι το θέμα μιας διαφορετικής μαγειρικής εκπομπής που έρχεται στον Alpha με παρουσιάστρια την Ναταλία Δραγούμη.

Μητέρα δύο παιδιών και η ίδια, και συγγραφέας ενός βιβλίου με εντελώς «σπιτίσιες» συνταγές, η Ναταλία φτιάχνει με σπιτικά υλικά μια εκπομπή, όπου μαζί με έναν διάσημο φιλοξενούμενο τη φορά θα καταδύονται στις γαστριμαργικές (και όχι μόνο) παιδικές αναμνήσεις του. Και φυσικά θα μαγειρεύουν. Θα γεύονται παρέα όσα «μαμαδίστικα» ανέσυρε ο καλεσμένος από τη μνήμη του. Καμιά φορά, όποτε αυτό είναι δυνατό, η ίδια η «μαμά-φαγάκι» του επώνυμου φιλοξενούμενου θα μαγειρεύει, προσθέτοντας τις δικές της αναμνήσεις από την παιδική ηλικία του καλεσμένου.

Με δραματοποιημένα στιγμιότυπα από την καθημερινότητα –επαγγελματική και ιδιωτική– του φιλοξενούμενου, με χαλαρές στιγμές της Ναταλίας και του καλεσμένου από τα ψώνια, την προετοιμασία, την παρασκευή και τελικά την απόλαυση του γεύματος-ανάμνηση, και με συνεχή flashback στην παιδική ηλικία του διάσημου συνδαιτυμόνα. Η εκπομπή της Ναταλίας Δραγούμη δεν είναι απλά ακόμη μια χρηστική εκπομπή μαγειρικής. Είναι μια επιστροφή στις μνήμες ζωής, σερβιρισμένες σε ένα πιάτο φαγητού.

Τη σκηνοθεσία έχει αναλάβει ο Λεωνίδας Πανονίδης, ενώ τα κείμενα θα έχουν την υπογραφή του Δημήτρης Αποστόλου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο