13 Νοε 2013

Τριήμερο τζαζ μουσικής στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών


Πραγματοποιείται από Παρασκευή 6 έως Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Στο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ βαλκανικοί ήχοι, σύγχρονοι απόηχοι του third stream και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός δημιουργούν ένα πλούσιο τζαζ παζλ.
Αρχές Δεκεμβρίου η τζαζ γιορτάζει στη ...
Μικρή Σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών. Οι δημιουργικές συγκλίσεις μεταξύ Ελλήνων και διεθνών τζαζιστών πραγματοποιείται την Παρασκευή 6, το Σάββατο 7 και την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου, για τρίτη συνεχή χρονιά με ένα μείγμα ανατολικών και δυτικών επιρροών όπου κυριαρχούν οι αυτοσχεδιαστικές εκφράσεις όπως επίσης οι ακουστικοί και ηλεκτρικοί ήχοι.

Στο Πανόραμα Ελληνικής Τζαζ βαλκανικοί ήχοι, σύγχρονοι απόηχοι του third stream και ελεύθερος αυτοσχεδιασμός δημιουργούν ένα πλούσιο τζαζ παζλ. Η ανατολή συναντά τη δύση στην σύμπραξη του Τάκη Μπαρμπέρη με τον τουρκοσουηδό παραγωγό και συνθέτη Ιλάν Ερσαχίν, ο Σάμι Αμίρης ανοίγει μουσικούς διαλόγους με τον τρομπετίστα Ρεξ Ρίτσαρντσον ενώ τέλος ο Κώστας Θεοδώρου συναντά και συναντιέται με τον Βρετανό τρομπετίστα Τομ Αρθουρς. Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Δημήτρης Τρίκας.

Το πλήρες πρόγραμμα του 3ου Πανοράματος Ελληνικής Jazz

INFO
Πληροφορίες παραστάσεων και τηλεφωνική πώληση εισιτηρίων: Τηλ. : 210 900 5 800 (Δευτ. - Κυρ: 9:00-21:00) 

Ηλεκτρονική πώληση εισιτηρίων: Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών για αγορά εισιτηρίων online με χρέωση της πιστωτικής σας κάρτας. Εκδοτήρια εισιτηρίων: ΣΤΕΓΗ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ & ΤΕΧΝΩΝ. 

Λεωφόρος Συγγρού 107-109. Ωράριο λειτουργίας: Δευτ. - Κυρ: 12:00-21:00. Γίνονται δεκτές πιστωτικές κάρτες MasterCard και Visa.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο