27 Απρ 2023

"Ταξίδεψε" ο ντράμερ των 2002GR Στέλιος Καραΐνδρος


Θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο σκορπίζει η είδηση του θανάτου ...του γνωστού μουσικού και πρώην ντράμερ των 2002GR, Στέλιου Καραΐνδρου.

Το δυσάρεστο γεγονός γνωστοποίησε με ανάρτησή του στο facebook ο Γιάννης Νικολάου, μουσικός του συγκροτήματος Λαθρεπιβάτες.

«Έφυγε και ο Πειραιώτης ντράμερ των 2002GR Στέλιος Καραΐνδρος. Αγαπημένος και ταλαντούχος άνθρωπος. Τα συλλυπητήρια μου σε συγγενείς και φίλους», έγραψε στο μήνυμά του ο Γιάννης Νικολάου, ενώ συνόδευσε το μήνυμά του με το τραγούδι των 2002GR, «Mαγική Αυλή».

Οι 2002 GR υπήρξαν δημοφιλές ποπ-ροκ μουσικό συγκρότημα με ελληνικό στίχο. Με αυτή την ονομασία, το συγκρότημα υπάρχει από το 1982 ως διάδοχος του γκρουπ, που σχηματίστηκε το 1970 από τη συνεργασία του τραγουδιστή Ηλία Ασβεστόπουλου με τα μέλη του συγκροτήματος Σκορπιός, με αρχική ονομασία Ηλίας Ασβεστόπουλος - 2002.

Οι 2002 GR έχουν κυκλοφορήσει πάνω από δέκα δίσκους σημειώνοντας μεγάλες και διαχρονικές επιτυχίες όπως οι: Ο Σιδερένιος άνθρωπος, η Μαγική αυλή, Είπες πως, Άννα, Τι να σου προσφέρω και Δεν είσαι έρωτας εσύ, είναι μερικά από τα δημοφιλέστερα και πιο διαχρονικά κομμάτια του συγκροτήματος.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο