7 Φεβ 2022

Ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός με δάκρυα στα μάτια μιλάει για την κακοποίηση που υπέστη από γνωστό θεατράνθρωπο


«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο ...μέντοράς μου»



Συγκλονίζει με τις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ψυχαγωγικών εκπομπών ο ηθοποιός Γιώργος Ψυχογιός. Ο ηθοποιός ερωτηθείς για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου, εξομολογήθηκε με δάκρυα στα μάτια την κακοποίηση που υπέστη ο ίδιος από τον μέντορά του.

«Μιλάτε με έναν άκρως κακοποιημένο άνθρωπο. Δεν μίλησα ποτέ, δεν έφυγα ποτέ από δουλειά γιατί ο άνθρωπος αυτός ήταν ο μέντοράς μου. Ήταν ότι καλύτερο υπάρχει στο ελληνικό θέατρο. Ο καθένας έχει μία συμπεριφορά ακόμα και στην κακοποίησή του. Δεν θέλω να πω ότι αυτό με εξέλισσε, αλλά με έκανε πιο δυνατό. Η ψυχή μου το ξέρει πώς ανταπεξήλθα σε αυτή την κακοποίηση», είπε αρχικά ο Γιώργος Ψυχογιός.

Ο Γιώργος Ψυχογιός είπε στη συνέχεια: «Δεν ήταν μόνο κακοποίηση, ήταν και μια χειριστική κατάσταση που ο ίδιος ο άνθρωπος σε ανέβαζε στα ουράνια. Δέχεσαι μια άδικη συμπεριφορά παρουσία κόσμου, παρουσία θιάσου, σε διαλύει αυτό. Εγώ έπρεπε να αντέξω αυτή την κακοποιητική συμπεριφορά που δεν ήταν μόνο στην πρόβα, αλλά και επί σκηνής. Λεκτική και ψυχολογική βία τεράστια. Και όταν θεωρείς αυτόν τον άνθρωπο κορυφή, μπορείς να βάλεις και λίγο νερό στο κρασί σου όσον αφορά τη δουλειά σου και να πάει ο ρόλος λίγο πιο πέρα».

Ο Γιώργος Ψυχογιός πρόσθεσε κλείνοντας: «Δεν πειράζει, θα έρθει η ίαση. Τώρα απολαμβάνω τη δουλειά μου, στα 60 μου, που έχω φύγει από αυτόν τον άνθρωπο Μίλησα σε αυτόν τον άνθρωπο και του είπα με ωραίο τρόπο ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει και με άλλο τρόπο. Δεν ξέρω τι συναισθήματα έχω. Συγκινούμαι γιατί είναι ένας άνθρωπος που θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο