3 Ιουν 2021

Ο εφιάλτης που έζησε κόρη διάσημου ηθοποιού σε αίρεση - Περιγράφει τα όσα έζησε και πως δραπέτευσε


Η Ίντια Όξενμπεργκ, κόρη της ηθοποιού της «Δυναστείας» Κάθριν Όξενμπεργκ, έζησε 7 χρόνια στην ...αίρεση Nxivm, και στην εκπομπή «Good Morning America», περιγράφει τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε, και τον τρόπο με τον οποίο δραπέτευσε όταν αντιλήφθηκε ότι κινδυνεύει η ζωή της.



Το 2011 σε ηλικία 19 ετών έρχεται σε επαφή με την αίρεση και αποφασίζει να γίνει μέλος της, στα πλαίσια της εσωτερικής αναζήτησης που έκανε για να αυτοβελτιωθεί και να εξελιχθεί σαν άνθρωπος.

Αρχηγός της αίρεσης ήταν ο Κιθ Ρανιέρ, αυτή τη στιγμή, ο αυταρχικός ηγέτης της αίρεσης βρίσκεται στη φυλακή, χρησιμοποιούσε αμφιλεγόμενες μεθόδους για να ελέγχει τους πιστούς του.

Προσπαθούσε να κάμψει οποιαδήποτε πρωτοβουλία των παιδιών, και οποιαδήποτε αμφισβήτηση χρησιμοποιώντας τη χειραγώγηση σαν μέσο.

Η Ϊντια περιγράφει βασανιστήρια όπως πολυήμερη παραμονή στην απομόνωση, βιασμούς και ξυλοδαρμούς από άτομα της αίρεσης μετά από εντολή του αρχηγού για επιτευχθεί η ''κάθαρση" όπως πίστευε.


Οι γυναίκες της αίρεσης ήταν υποχρεωμένες να κάνουν σeξ μαζί του και να χαράσουν δίπλα από τα γεννητικά τους όργανα τα αρχικά της αίρεσης, ενώ όσοι δεν δέχονταν έμεναν για μέρες νηστικοί και εκτεθειμένοι στη βροχή και το κρύο.

Οι επιπτώσεις στη υγεία των κοριτσιών ήταν ολέθριες αφού τους έπεφταν τα μαλλιά, σταματούσε η περίοδός τους, εμφάνισαν ακόμα και προβλήματα με τα νεφρά και το στομάχι.

Μετά την έρευνα της αστυνομίας βρέθηκαν στοιχεία ότι Κιθ Ρανιέρ χρησιμοποιούσε τα κορίτσια της αίρεσης σε κυκλώματα sεx trafficking και με αυτή την κατηγορία οδηγήθηκε στη δικαιοσύνη.


Τα ηχητικά ντοκούμεντα που βρέθηκαν πάγωσαν το FBI η διαδικασία μύησης με τη χάραξη των αρχικών και τους βιασμούς γινόταν χωρίς αναισθητικό με τις φωνές των κοριτσιών να κόβουν την ανάσα της ερευνητικής ομάδας.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο