2 Ιουν 2021

Αγριες Μέλισσες: Τα 2 τελευταία επεισόδια είναι ταινίες με τεράστιες ανατροπές


Αγριες Μέλισσες: Τα 2 τελευταία επεισόδια είναι ταινίες με τεράστιες ανατροπές - «Δεν έχουμε ξανακάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες», αποκαλύπτει ο ...Λευτέρης Χαρίτος.
Οι Άγριες Μέλισσες ετοιμάζουν ένα συναρπαστικό φινάλε της δεύτερης σεζόν και το κοινό ανυπομονεί για το που θα καταλήξουν οι ιστορίες των αγαπημένων του ηρώων. Σήμερα (1/6) ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος έδωσε μια πρώτη γεύση για το τι να περιμένουμε, στο Πρωινό και τη Μαρία Κοκολάκη.

«Τα δύο τελευταία επεισόδια είναι δύο ταινίες. Δεν έχουμε κάνει τέτοιο γύρισμα ποτέ στις Άγριες Μέλισσες και τολμώ να πω ότι σπάνια τα έχω δει γενικά και στην ελληνική τηλεόραση. Από άποψη δυσκολίας εννοώ. Τώρα, το πώς έχουν βγει, θα το κρίνει ο κόσμος. Δύσκολα γυρίσματα, τεράστιες ανατροπές, πάρα πολύ συγκίνηση, έχω κλάψει στο μοντάζ πάρα πολύ που τα έβλεπα. Είναι τέσσερα επεισόδια φωτιά.

Τα τελευταία επεισόδια έχουν πρωτότυπη μουσική, ειδικά εφέ, πυροβολισμούς, αίματα, φωτιές… δύσκολα πολύ.

Πεθαίνει, όποιος είναι να πεθάνει. Από τα spoiler πάντα κάτι ισχύει, κάτι δεν ισχύει.

Το φινάλε είναι συναρπαστικό, Ήταν μια μεγάλη σκηνοθετική πρόκληση, μας δόθηκε η ευκαιρία να δοκιμάσουμε πράγματα που δεν είχαμε δοκιμάσει σε ολόκληρη τη σειρά. Και είναι μια πρόκληση για όλα τα τμήματα», αποκαλύπτει ο Λευτέρης Χαρίτος για το φετινό φινάλε στις Άγριες Μέλισσες.

Είσοδο στη σειρά κάνει και ο Αιμίλιος Χειλάκης και ο σκηνοθέτης λέει για τον ρόλο τους στις Άγριες Μέλισσες: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο μεγάλος αδελφός. Προσπαθήσαμε να φτιάξουμε έναν ακόμα πιο κακό χαρακτήρα. Είναι χειρότερος από τον Θωμά και από τον Μάνο Βόσκαρη, γιατί αυτός δεν φαίνεται καθόλου. Είναι ευγενική παρουσία, έχει παιδεία, όμορφος, γοητευτικός, αλλά από πίσω κρύβει πάρα πολλά».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο