26 Μαΐ 2021

Ο Kevin Spacey μετά το σκάνδαλο επιστρέφει με ταινία που δεν είναι αμερικανική - Η πρώτη μετά το 2017


O Kevin Spacey είχε μια τεράστια καριέρα στο Hollywood έχοντας κερδίσει δυο Όσκαρ. Οι παραστάσεις του στο ...Λονδίνο έχουν μείνει στην ιστορία. Ωστόσο, πριν από λίγα χρόνια ένα σκάνδαλο σeξουαλικών παρενοχλήσεων είχε ως αποτέλεσμα να δει μια καριέρα που χτίστηκε μέσα σε δυο δεκαετίες να καταστρέφεται μέσα σε 2 ημέρες.


Μετά από 4 χρόνια, φαίνεται πως ήρθε η ώρα για εκείνον να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη. Θα είναι ένας μικρός ρόλος και η ταινία δεν είναι καν αμερικανική. Η αλήθεια είναι πως ο Spacey αρνήθηκε τις κατηγορίες και κράτησε χαμηλό προφίλ, παρόλο που έχασε αρκετές δουλειές, με κυριότερη εκείνη στη σειρά «House of Cards».

Το BBC, επικαλούμενο το Variety, ισχυρίζεται πως τώρα ο Spacey θα παίξει έναν μικρό ρόλο στη νέα ιταλική ταινία του Franco Nero «L’uomo Che Disegnò Dio». Θα υποδυθεί τον ντετέκτιβ σε μια ιστορία που αφορά έναν τυφλό καλλιτέχνη που μπορεί να ζωγραφίσει πορτρέτα ακούγοντας μόνο τη φωνή του άλλου.

Ο Franco Nero που θα έχει και τον πρωταγωνιστικό ρόλο δήλωσε στο ABC: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ο Kevin συμφώνησε να συμμετάσχει στην ταινία μου. Τον θεωρώ σπουδαίο ηθοποιό και ανυπομονώ να ξεκινήσω την ταινία».

Από το 2017 μέχρι και το 2019, ο Kevin Spacey εξαφανίστηκε από τη δημοσιότητα. Τον Αύγουστο εκείνης της χρονιάς, εμφανίστηκε για πρώτη φορά στη Ρώμη, όπου συμβολικά διάβασε ένα ποίημα για έναν μποξέρ που αναπολεί τις μεγάλες στιγμές της καριέρας του…

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο