6 Απρ 2021

Δημήτρης Λιγνάδης: Νέα καταγγελία από νεαρό στην Κύπρο για σεξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 15 ετών


Ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός φέρεται να κακοποίησε 15χρονο πριν από μερικά χρόνια στην Κύπρο. Τι καταγγέλει ο ...23χρονος, σήμερα, άνδρας.

 

Μία νέα καταγγελία σε βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη έρχεται στο φως της δημοσιότητας και αφορά σε σεξουαλική παρενόχληση που φέρεται να έλαβε χώρα το 2012-2013 (13 Φεβρουαρίου) σε βάρος 15χρονου – τότε – παιδιού στην Κύπρο.

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στον αέρα της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο νεαρός πήγε σε θέατρο στην Κύπρο προκειμένου να παρακολουθήσει παράσταση που σκηνοθετούσε ο κ. Λιγνάδης.

Σύμφωνα με τη καταγγελία είχε καθίσει στην τρίτη σειρά των καθισμάτων και στη διάρκεια της παράστασης ένιωσε πως ένας άνδρας που φέρεται να είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης να τον κοιτούσε έντονα. Όταν μετά τη λήξη της προσπάθησε να φύγει ένιωσε ένα άγγιγμα στην πλάτη του από τον κ. Λιγνάδη.

Ο κ. Λιγνάδης συστήθηκε στον ανήλικο με αποτέλεσμα ο νεαρός να ενθουσιαστεί.

Ο σκηνοθέτης του πρότεινε να πάνε σε χώρο του θεάτρου στον οποίο τελικά πήγαν μαζί. Όπως καταγγέλλει ο 23χρονος ήταν ένας πολύ σκοτεινός χώρος με μία μόνο λάμπα όπου ο κ. Λιγνάδης φέρεται να του μιλούσε για την Τέχνη και του είπε πως πιστεύει ότι μπορεί να γίνει ένας πολύ καλός ηθοποιός αν θέλει να έρθει κοντά του. Στη συνέχεια φέρεται ότι του ζήτησε να χαλαρώσει και να ξαπλώσει και τότε έλαβε χώρα η κακοποίησή του.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος πια άνδρας επικοινώνησε μέσω σοσιαλ μίντια με την εκπομπή και έκανε την καταγγελία που αφορά περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα την 13η Φεβρουαρίου του 2012.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο