13 Μαρ 2021

Δανάη Παππά: Πράξη ανθρωπιάς από την ηθοποιό – Δώρισε κρεβάτια στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας


Μια σπάνια πράξη ανθρωπιάς έκανε η ηθοποιός Δανάη Παππά. Αν και μόλις 24 ετών η ηθοποιός που γνωρίσαμε στο... σήριαλ “Τατουάζ” και βλέπουμε φέτος στις “8 λέξεις” έκανε κάτι που σπάνια βλέπει κανείς. Σύμφωνα με την εφημερίδα Οn Time και το ρεπορτάζ της Σπυριδούλας Τριάντου, η ηθοποιός δώρισε κλίνες στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας!

///////////////////////////////////////

Η Δανάη έκανε πράξη μια μεγάλη επιθυμία της! Η γνωστή ηθοποιός το πρωί της Πέμπτης βρέθηκε στο γενικό κρατικό Νίκαιας και δώρισέ φορεία, μια πρωτοβουλία που συγκίνησε τόσο το προσωπικό όσο και τον διοικητή του νοσοκομείου.

Η αφορμή που την οδήγησε στην κίνηση αυτή ήταν η επίσκεψή της στο νοσοκομείο πριν από ένα χρόνο περίπου για να δει κάποιον συγγενή. Εκεί αντίκρυσε μια εικόνα που την στεναχώρησε καθώς υπήρχαν πολλοί ασθενείς στους διαδρόμου. Έτσι ξεκίνησε να βάζει μπροστά το «σχέδιο» της. Μίλησε με τους αρμόδιους, έκανε τις απαραίτητες οικονομίες και χτες φανερά συγκινημένη επισκέφτηκε το νοσοκομείο. Ο διοικητής του νοσοκομείου παρέλαβε τα κρεβάτια, την ευχαρίστησε θερμά ενώ όλοι της εξέφρασαν την μεγάλη τους ευγνωμοσύνη, ακόμα και ασθενείς που έτυχε να τη δουν.

Η όμορφη ηθοποιός, έχει πραγματοποιήσει το παρελθόν ανάλογες πράξεις καθώς θέλει να βοηθά με όποιον τρόπο μπορεί. Αυτό είναι και ένα βασικό στοιχείο του χαρακτήρα της που λατρεύει σε εκείνη ο σύντροφός της Λάμπρος Λάζαρης.


Δανάη Παππά μπροστά σε ένα από τα φορεία- κρεβάτια μαζί με τον διοικητή του νοσοκομείου, τη διευθύντρια νοσηλείας και προϊστάμενους του χειρουργείου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο