14 Μαρ 2021

Πέτρος Φιλιππίδης – Ελπίδα Νίνου: Φήμες ότι χωρίζουν - Νέο ρεπορτάζ κάνει λόγο για συνεχείς καβγάδες και τρομερά άσχημο κλίμα μεταξύ τους.


Από το 1994, 27 ολόκληρα χρόνια, είναι ζευγάρι ο Πέτρος Φιλιππίδης και η χορογράφος/χορεύτρια σύζυγός του..., Ελπίδα Νίνου, η οποία όλο αυτό το διάστημα των καταγγελιών στέκεται σιωπηλά στο πλευρό του.

 

Η ίδια έχει αρνηθεί να κάνει την οποιαδήποτε δήλωση σχετικά με τις κατηγορίες που βαραίνουν τον ηθοποιό, ενώ βρέθηκε κοντά του και καθ’ όλη τη διάρκεια νοσηλείας του στο νοσοκομείο λίγο μετά την είδηση της εμπλοκής του ονόματός του στο τεράστιο σκάνδαλο.

Τώρα, νέο ρεπορτάζ του nassosblog, θέλει την ίδια να μην μπορεί άλλο να διαχειριστεί όσα συμβαίνουν στην οικογένειά της. «Είναι τέτοια η ένταση ανάμεσά τους, που κατά πληροφορίες, υπάρχουν τσακωμοί και συγκρούσεις σε καθημερινή βάση», αναφέρεται χαρακτηριστικά, με την ίδια να παρουσιάζεται σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

H σχέση του ζευγαριού φέρεται να έχει επιβαρυνθεί και από τη συνεχή παραμονή των δυο τους στο σπίτι τους στο Ψυχικό από όπου λόγω των όσων έχουν συμβεί και της κατακραυγής του κόσμου, δεν βγαίνουν ποτέ, με τον Φιλιππίδη να ασχολείται ολημερίς με την υπερασπιστική του γραμμή. «Πλέον, έτσι όπως είναι τα πράγματα, η Νίνου θα κληθεί –αργά ή γρήγορα- να λάβει τις αποφάσεις της», καταλήγει το δημοσίευμα αφήνοντας αιχμές περί οριστικού χωρισμού.


Η ίδια, το 2014 είχε δηλώσει για τη γνωριμία τους στο «People»:

«Ο Πέτρος εμφανίστηκε, νεαρός ηθοποιός τότε, όταν δουλεύαμε μαζί στο θέατρο Παρκ. Εγώ χόρευα με τον Φωκά Ευαγγελινό και ήμουν στη φάση που σκεφτόμουν, επιτέλους, να νοικιάσω το δικό μου σπίτι, να φύγω από το πατρικό μου. Είκοσι χρόνια πριν. Με προσέγγισε εκείνος, εγώ στα ντροπαλά μου για ακόμη μία φορά. Ήταν πολύ αυθόρμητος, ό,τι είχε στο κεφάλι του το έλεγε. Και με ασυγκράτητο χιούμορ.

Στο φλερτ δεν έπεσα εύκολα, με κυνήγησε πολύ. Όχι επειδή δεν μου άρεσε, αλλά επειδή εκείνη την περίοδο είχα στοχοπροσήλωση με τη δουλειά. Ήμουν διστακτική, γνωρίζοντας ότι, αν έμπαινε κάτι δυνατό στη ζωή μου, θα έχανα το στόχο μου», εξομολογείται στο περιοδικό People και καταλήγει: «Ο Πέτρος, όμως, είναι οδοστρωτήρας. Ενέδωσα και ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να συμβεί στη ζωή μου, λόγω του αυθορμητισμού, του ταλέντου και της εξυπνάδας του. Μετά από τρία χρόνια σχέσης, ήρθε ο γάμος. Οι γονείς μου, όταν ήρθε να με πάρει πρώτη φορά από το σπίτι, το μόνο που ρώτησαν ήταν αν είμαι καλά κι ερωτευμένη».

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο