13 Φεβ 2021

Ξέσπασε ο Τζώρτζογλου: “Δεν αντέχω άλλο με αυτή τη βρωμιά”


Καλεσμένος στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου το πρωί του Σαββάτου για να συναντήσει ...τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Στράτος Τζώρτζογλου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

 

Μάλιστα, δεν μπόρεσε να συγκρατήσει την οργή του για «όλη αυτή τη βρωμιά» που επικρατεί εκφράζοντας την ελπίδα να αποδοθεί δικαιοσύνη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στράτος Τζώρτζογλου σημείωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή του OPEN πως «ξέσπασε η αρρώστια κι ευτυχώς που ξέσπασε για να φωτιστούν όλοι οι χώροι. Αυτά τα πράγματα θυμίζουν ναζιστική Γερμανία, αυτά που έκαναν οι Ναζί στους Εβραίους, συμβαίνουν τώρα στη χώρα μας. Ο ένας είναι ο Γκέμπελς που έκανε ιδεολογική κακοποίηση, ο άλλος έκανε σεξουαλική κακοποίηση, κι ο άλλος φέρεται να έχει κάνει αυτό που ούτε ο Χίτλερ δεν θα έκανε να βιάζει μικρά παιδιά. Ακόμα και στην κόλαση να πάει κανείς θα του πει ο διάολος “έξω από εδώ, δεν σε θέλω εδώ, είσαι πολύ μαύρος».

«Κάνω έκκληση σε όλον τον κόσμο, οτιδήποτε ξέρουν και να το πουν, να καθαρίσει ο καρκίνος που βασανίζει κόσμο και χαλάνε παιδάκια. Τα ίδια τα παιδιά τα χαλασμένα μετά χαλάνε άλλους» πρόσθεσε σε έντονο ύφος ο ηθοποιός. «Δεν μπορείς αυτό το πράγμα ούτε καν να το κατονομάσεις, είναι πολύ μαύρο. Γι’ αυτό όσοι ξέρουν, πρέπει να τα πουν όλα. Και η υπόθεση να πάει στην κυβέρνηση. Τι παραγραφή νόμων τώρα και βλακείες… Πραγματικά να τα δουν, γιατί θα αιματοκυλιστούμε».

«Δεν αντέχω άλλο με αυτή τη βρωμιά. Κι εγώ έχω υποστεί πολλά, αλλά ευτυχώς επειδή είχα την ευλογία να συναντηθώ με τόσο μεγάλα πνεύματα, μου δώσανε ώθηση να κάνω υπομονή» συμπλήρωσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο