10 Ιαν 2021

«Locked Down»: Η πρώτη ταινία για την πανδημία του κορωνοϊού είναι γεγονός - Δείτε το τρέιλερ εδώ


Όπως ανακοινώθηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Σεπτέμβριο, η ταινία -με αρχικό τίτλο «Lockdown»- περιγράφεται ως... «μια ρομαντική κωμωδία με φόντο το πανδημικό κλείδωμα».

Η Anne Hathaway (Λίντα) και ο Chiwetel Ejiofor (Πάξτον) πρωταγωνιστούν ως ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει λίγο πριν το Ηνωμένο Βασίλειο μπει σε καθολικό lockdown. 

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αλλάξουν τα σχέδιά τους και να περάσουν αναγκαστικά μαζί τον εγκλεισμό.

Στο νέο τρέιλερ εμφανίζεται το ζευγάρι που προσπαθεί να συνυπάρξει στο σπίτι, πριν την... πραγματοποίηση μιας ληστείας στα Harrods, όπου εργάζεται η Λίντα, και η οποία τους φέρνει πιο κοντά.

Η ταινία θα προβληθεί στις 14 Ιανουαρίου από το HBO Max και τα γυρίσματά της έγιναν στο Ηνωμένο Βασίλειο τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο του 2020. Στο «Locked Down» πρωταγωνιστούν επίσης οι: Ben Stiller, Stephen Merchant, Lucy Boynton, Ben Kingsley και πολλοί άλλοι.

«Η ανάγκη της δημιουργίας, κάνοντας κάτι τόσο συνεργατικό και τολμηρό μας έκανε όλους μας πολύ συγκεντρωμένους και ανοιχτούς - και περίεργα ελεύθερους. Αν και οι πιθανότητες ήταν εναντίον μας, αυτό με έκανε να έχω μία τάση προς τη χαρά και να ρισκάρω με την υποκριτική μου», δήλωσε η Hathaway στο People.

«Ήταν τρομακτικό να βγάζω τη μάσκα μου κάθε μέρα, και γι' αυτό εκτίμησα το πόσο αφοσιωμένοι ήταν οι εργαζόμενοι του συνεργείου που δεν έβγαζαν τις μάσκες τους ακόμη κι όταν είχαμε γύρισμα σε ζεστούς χώρους και κουβαλούσαν τις κάμερες και τον βαρύ εξοπλισμό φωτισμού», πρόσθεσε.


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο