29 Ιαν 2021

Η ηθοποιός Ζώγια Σεβαστιανού καταγγέλλει παρενόχληση από τον Θύμιο Καρακατσάνη (ΦΩΤΟ) Τι αναφέρει και για άλλα άτομα του χώρου


Η Ζώγια Σεβαστιανού αναφέρεται στα δικά της βιώματα που έχουν να κάνουν με την κακοποίηση και παρενόχληση στο... χώρο της υποκριτικής.

 

Οι καταγγελίες από ανθρώπους του θεάματος έχουν πάρει τις τελευταίες ημέρες μορφή χιονοστιβάδας και η Ζώγια Σεβαστιανού μίλησε για τις εμπειρίες της, καταγγέλλοντας μεταξύ άλλων τον ηθοποιό – παραγωγό και σκηνοθέτη Νίκο Πιλάβιο, αλλά και τον αξέχαστο πρωταγωνιστή Θύμιο Καρακατσάνη.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί επίσης και στις απειλές που έχει δεχθεί από τον παραγωγό, Κωνσταντίνο Σκορδάλη.

Αφού υποστηρίζει ότι «κανείς μας δεν πέφτει απ’ τα σύννεφα» με τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, ισχυρίζεται ότι «ο Κιμούλης πάει να γίνει ,όχι άδικα, το εξιλαστήριο θύμα».

Στη συνέχεια δεν διστάζει να παραθέσει «κάνα δυο ονοματάκια ακόμα», όπως αναφέρει, από τα οποία είχε προσωπική εμπειρία παρενόχλησης. Τους Νίκο Πιλάβιο («ναι, ο συμπαθέστατος κυριούλης με τις εκπομπές για παιδιά», γραφεί) και Θύμιο Καρακατσάνη («καθόλου συγχωρεμένος»), αλλά και τον Γιώργη Χριστοφυλάκη («προοδευτικός σκηνοθέτης»).


Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο