27 Ιαν 2021

Άριελ Κωνσταντινίδη: «Γνωστός ηθοποιός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση» [βίντεο]


Για τη σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση που έχει δεχτεί μίλησε η Αριελ Κωνσταντινίδη σε συνέντευξή της.

Η γνωστή ηθοποιός..., μάλιστα, βγήκε και στον αέρα, όπου μίλησε με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τους συνεργάτες της στον Alpha. 

 

Ενώ στο βίντεο η Άριελ Κωνσταντινίδη αντιμετώπιζε τελείως διαφορετικά τα όσα έλεγε, δηλαδή προσπαθούσε να μη συγκινηθεί, μόλις βγήκε στον αέρα του «Pop Up» δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα.

«Εχω δεχτεί σεξουαλική και εκβιαστική παρενόχληση. Κανένας δεν έχει εξουσία πραγματικά, εμείς του δίνουμε τα “κλειδιά” για την εξουσία. Δεν φοβάμαι τίποτα. Δεν φοβάμαι ότι κάποιος θα μου κάνει κακό. Είμαι ανακουφισμένη ότι κάτι αρχίζει να γίνεται. Έχω υποστεί σεξουαλική κακοποίηση πάνω στη σκηνή, την ώρα της παράστασης, κάθε μέρα, με ένα φιλί. Κλεινόμουν στο καμαρίνι και στις τουαλέτες. Έτρεμα σαν τον ψάρι. Ήταν θέμα επιβίωσης, όχι αξιοπρέπειας», είπε αρχικά η Αριελ Κωνσταντινίδη.

«Ο άνθρωπος αυτός ήθελε να με ξεφτιλίσει πριν την παράσταση, επειδή δεν ήξερα τα λόγια. Με έπαιρνε τηλέφωνο η γυναίκα του για να τον δικαιολογήσει. Γυναίκα συνάδελφος την ώρα της παράστασης με κακοποιούσε σωματικά γιατί ένιωθε ανταγωνισμό. Έτρωγα ξύλο», πρόσθεσε επίσης η Άριελ Κωνσταντινίδη.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο