27 Ιουλ 2020

Εκπληξη: Ποιος ηθοποιός από το «Κόκκινο Ποτάμι» εισβάλλει στις «Αγριες Μέλισσες»


Οι Αγριες Μέλισσες και το Κόκκινο Ποτάμι ήταν από τις σειρές που ξεχώρισαν και αγαπήθηκαν από το τηλεοπτικό κοινό την ...
περασμένη τηλεοπτική σεζόν.




Και μπορεί η σειρά του Open να ολοκληρώθηκε, όμως οι Αγριες Μέλισσες θα επιστρέψουν με νέες εξελίξεις, ανατροπές αλλά και νέους πρωταγωνιστές. Ετσι λοιπόν, στο νέο κύκλο της σειράς αναμένεται να παρακολουθήσουμε μια ακόμα καινούργια ιστορία. Η πλοκή της βασίζεται σε έναν νέο ήρωα που κρύβει μυστικά και φτάνει στο χωριό της Θεσσαλίας το έτος 1965 οπότε και θα εξελίσσεται χρονικά η σειρά στον δεύτερο της κύκλο. Γι’ αυτόν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε τελικές συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 και την παραγωγή βρίσκεται ο ηθοποιός Αργύρης Πανταζάρας, που τον είδαμε στο «Κόκκινο ποτάμι» του Μανούσου Μανουσάκη.


Όπως αναφέρει το TV Έθνος, οι αρχικές συζητήσεις έγιναν πέρυσι, αλλά ο ηθοποιός δεν μπορούσε να συνδυάσει την παρουσία του και στις δύο σειρές. «Μέχρι τελευταία στιγμή παλεύαμε! Μπορώ να πω ότι ήταν πολύ δελεαστικό, καθώς και ότι έχω μια βαθιά εκτίμηση στον Λευτέρη Χαρίτο, στο καστ και σε ανθρώπους που γνώρισα εκεί. Είχα όμως αρχίσει ήδη την έρευνα μου πάνω στην ιστορία και το όραμα του Μανούσου Μανουσάκη» είχε σημειώσει σε παλαιότερη συνέντευξη ο Αργύρης Πανταζάρας.

«Με τις «Άγριες Μέλισσες» ήμασταν σε συνεχή επικοινωνία. Ακόμα και να συνδυάσουμε τα σίριαλ τέθηκε στο τραπέζι. Όμως πραγματικά κάτι θα χάναμε όλοι» έλεγε ο ηθοποιός, που όπως όλα δείχνουν, θα ενταχθεί φέτος στο team της αγαπημένης σειράς Αγριες Μέλισσες.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο