28 Ιουν 2020

«Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» : Ψάχνουν κομπάρσους για να κάνουν τα Ορκ


Όπως είναι γνωστό εδώ και καιρό, η νέα υπερπαραγωγή της Amazon ακούει στην σειρά Lord Of The Rings για την...
οποία μάλιστα θα διαθέσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό χρημάτων.

Τα γυρίσματα είχαν ξεκινήσει από το 2019 στη Νέα Ζηλανδία, όμως λόγω της πανδημίας του κορονοϊού «πάγωσαν». Πλέον όμως φαίνεται πως οι... μηχανές έχουν αρχίσει να ζεσταίνονται και πάλι.

/


Αυτό τουλάχιστον δείχνει η ανακοίνωση της BGT Actors Models & Talent που δίνει κομπάρσους για τα γυρίσματα του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

Τον Οκτώβριο είχε δημοσίευσε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, την πρώτη αγγελία όμως την Τετάρτη επανήλθε με νέα, η οποία τιτλοφορείται ως «άμεσο κάστινγκ».

Μάλιστα, από τα... συμφραζόμενα, εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς οι ρόλοι για τους οποίους προορίζεται η αγγελία, αφορούν κυρίως τα Ορκ.

«Έχετε κάποιο σημάδι από δάγκωμα, έγκαυμα προσώπου, μακριά κοκαλιάρικα άκρα, βαθιά ζυγωματικά, γραμμές στο πρόσωπό σας, ουλές, αυτιά που προεξέχουν, βοβλβοι ή ενδιαφέρουσες μύτες, μικρά ή μεγάλα μάτια, παραμορφώσεις, κοκκαλιάρα πρόσωπα, σας λείπουν άκρα; 


Φαίνεστε ασυνήθιστοι; 

Πρέπει να είστε από 18 έως και 65 ετών, οποιασδήποτε εθνικότητας.

Αν είστε εσείς τότε χρειαζόμαστε μία selfie του προσώπου σας, χωρίς μακιγιάζ και με τον αριθμό του τηλεφώνου σας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο