15 Ιουν 2020

«40 χρόνια Ρόκι»: Το τρέιλερ από το ντοκιμαντέρ που αναμένεται να μας «συγκινήσει» (βίντεο)


Πριν από 44 χρόνια ήταν η πρώτη εμφάνιση του Ρόκυ Μπαλμπόα στη μεγάλη οθόνη. Ο συγκεκριμένος ρόλος...
χάρισε στον Σιλβέστερ Σταλόνε το Όσκαρ καλύτερης ταινίας και τον έβαλε για τα καλά στον παγκόσμιο κινηματογραφικό χάρτη. Με έναν προϋπολογισμό της τάξης του ενός εκατομμυρίου, έγινε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως και κέρδισε πάνω από 225 εκατομμύρια. 
Η ταινία κατάφερε να γίνει κλασική και μάλιστα ακολούθησαν ακόμα πέντε ταινίες. Σίγουρα η πρώτη ταινία “Ρόκι” είχε μεγάλο αντίκτυπο στα κοινά της δεκαετίας του 70′, και μάλιστα αυτή ήταν η αφορμή για το ντοκιμαντέρ “40 Years of Rocky: The Birth of a Classic”, το οποίο παρουσιάζει ο Σιλβέστερ Σταλόνε σε ρόλο αφηγητή.

Το ντοκιμαντέρ θα περιλαμβάνει υλικό από τα γυρίσματα της ταινίας, αλλά και διηγήσεις από τον ίδιο τον Σταλόνε για το πως προσέγγισε και μπήκε στο “πετσί” του ρόλου, τον οποίο ο ίδιος δημιούργησε.

«Είσαι τυχερός αν κάποια στιγμή ανακαλύψεις ότι ο καλύτερος φίλος που είχες ποτέ, είναι ένας χαρακτήρας που βγήκε από τη φαντασία σου, κάποιος που ήταν εκεί στα δύσκολα και δεν σε εγκατέλειψε ποτέ», λέει ο διάσημος ηθοποιός στο τρέιλερ.

Το “40 Years of Rocky: The Birth of a Classic”, του οποίου την σκηνοθεσία ανέλαβε ο Ντέρεκ Γουέιν Τζόνσον,κυκλοφορεί από τις 9 Ιουνίου στις πλατφόρμες συνεχούς ροής AppleTV και Amazon.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο