16 Μαΐ 2020

Εκλεισαν οι εγκαταστάσεις της Λυρικής Σκηνής μετά από κρούσμα κορονοϊού


Η ΕΛΣ επιβεβαίωσε με επίσημη ανακοίνωση. Σε καραντίνα οι εργαζόμενοι που ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα. ...
Κλειστές για δέκα ημέρες, έως τις 25 Μαΐου, θα παραμείνουν οι εγκαταστάσεις της Εθνικής Λυρικής Σκηνής καθώς εργαζόμενος από το τεχνικό τμήμα βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό. 
Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες, ενώ θα υποβληθούν σε τεστ για τον κορονοϊό. 


Η ανακοίνωσης της ΕΛΣ έχει ως εξής: 

Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 13 Μαΐου 2020, μετά τη διενέργεια σχετικού τεστ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό εργαζόμενος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και της Πολιτικής Προστασίας, η Εθνική Λυρική Σκηνή προχώρησε σε απολύμανση των εγκαταστάσεών της, σε συνεργασία με την ΚΠΙΣΝ Α.Ε., ενώ δόθηκε οδηγία σε όλους τους εργαζομένους να επιστρέψουν στη δουλειά τους στις 25 Μαΐου, καθώς οι εγκαταστάσεις της ΕΛΣ θα παραμείνουν κλειστές.

Παράλληλα, όσοι εργαζόμενοι ήρθαν σε επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα ειδοποιήθηκαν από την Πολιτική Προστασία και θα παραμείνουν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Η Εθνική Λυρική Σκηνή παραμένει σε ανοιχτή επικοινωνία με τις Αρχές προκειμένου να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε εξέλιξη προκύψει.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο