25 Μαΐ 2020

Batwoman: Η Ρούμπι Ρόουζ αποχώρησε από τη σειρά - Αναζητείται νέα πρωταγωνίστρια - Η ηθοποιός ανέφερε ότι ήταν μια προσωπική απόφαση που πήρε με δυσκολία


Η Ρούμπι Ρόουζ αποφάσισε να κρεμάσει τη στολή της Batwoman και να αποχωρήσει ...
από τη σειρά του CrossWorld της DC Comics. Μόλις μετά το τέλος της πρώτης σεζόν, η οποία δεν ενθουσίασε κοινό και κριτικούς, προκύπτει άλλο ένα μεγάλο πρόβλημα με την πρωταγωνίστρια να αφήνει το πρότζεκτ.




Ανακοινώνοντας την αποχώρησή της, η Ρόουζ ανέφερε ότι ήταν μια προσωπική απόφαση που πήρε με δυσκολία. Ίσως, βέβαια, αυτή η απόφαση να σχετίζεται με τον τραυματισμό που υπέστη στη μέση πριν λίγους μήνες. «Πήρα μία πολύ δύσκολη απόφαση να μην επιστρέψω ως Batwoman για την επόμενη σεζόν. Δεν την έκανα με ελαφρά την καρδία καθώς έχω αμέριστη εμπιστοσύνη στους συναδέλφους μου, στο συνεργείο και σε όλους όσους έχουν εμπλακεί με την σειρά και στο Βανκούβερ και στο Λος Άντζελες». 

Σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα η σειρά πρόκειται να συνεχιστεί κανονικά για δεύτερη σεζόν και θα κάνει πρεμιέρα τον Ιανουάριο του 2021, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. Παράλληλα, οι παραγωγοί βρίσκονται ήδη σε αναζήτηση της νέας πρωταγωνίστριας που θα αναλάβει τα υπερηρωικά καθήκοντα.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο