29 Απρ 2020

Έρχονται οι Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι: «Εγώ πότε θα ανέβω στην καρότσα;» (Video)


Οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» του Λάκη Λαζόπουλου επιστρέφουν διαδικτυακά! Προσαρμοσμένη στη...
νέα πραγματικότητα και την πανδημία του κορωνοϊού, αυτή τη φορά λέγονται «Δέκα Εσώκλειστοι Μήτσοι» που με τους ξεκαρδιστικούς διαλόγους τους αναμένεται να ψυχαγωγήσουν με τον καλύτερο τρόπο το κοινό για ακόμη μια φορά.
Πέρα από την πλούσια Εμμανουέλα Γρουμπουλάκη, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρατεύει και τη χήρα Μήτση, ενώ ο κλασικός χαρακτήρας των «Μήτσων», ο Τζίμης, επανέρχεται δριμύτερος. Μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, ο γνωστός δημιουργός μας ενημερώνει για την εξέλιξη των χαρακτήρων, καθώς και τον τρόπο που βιώνουν τις παρενέργειες του εγκλεισμού.

«Εγώ πότε θα ανέβω στην καρότσα; Μόνο η Πρωτοψάλτη μπορεί να τραγουδήσει στην καρότσα; Δεν κάνω για καρότσα; Ωραία, φέρτε μου ένα τρακτέρ. Νύχτα. Να βγουν στα μπαλκόνια με ουίσκια ο κόσμος. Να τους πετάω ξηρούς καρπούς και αυτοί να μου πετάνε πιάτα. Να πω τραγούδια του νταλκά και όχι τη σωτηρία της ψυχής» είναι κάποια από τα λόγια της Μήτσης Καραμήτση όταν έμαθε για την πολυσυζητημένη συναυλία εν κινήσει «Από τον Δρόμο με αγάπη» που έδωσε το Σάββατο η Άλκηστις Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας. 

Η συνέχεια... διαδικτυακά!

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο