22 Νοε 2019

Στέλιος Μάινας: Η απρόσμενη αποκάλυψη για το «Νησί» μετά από 9 χρόνια (Video)


Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2night Show» ήταν το βράδυ της Πέμπτης, ο Στέλιος Μάινας. Ο ηθοποιός που ...
σπανίως εμφανίζεται σε τηλεοπτικές συνεντεύξεις, αναφέρθηκε -μεταξύ άλλων- στην επιτυχημένη σειρά «Το νησί» που παρακολουθήσαμε πριν από 9 χρόνια, κάνοντας μια αποκάλυψη για τον ρόλο που είχε ο ίδιος. Συγκεκριμένα, ο Στέλιος Μάινας έκανε γνωστό ότι προοριζόταν για άλλο ρόλο και ότι υποδύθηκε τελικά τον «Γιώργη» μετά από δική του επιμονή.
«Ήθελαν να μου δώσουν τον ρόλο του δημάρχου. Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο ρόλος. Μου άρεσε αυτή η μοναξιά του, είχε κάτι πολύ ιδιαίτερο ο Γιώργης. Ήταν μια βιβλική φιγούρα. Επίσης, πρέπει να πω, ότι εγώ συνέβαλα στη δημιουργία αυτής της βιβλικής φιγούρας. Στην αρχή ο σκηνοθέτης μου λέει, “ξέρεις θα πρέπει να κουρέψεις το μούσι όμως γιατί την δεκαετία του 30 και του 40 δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι οι ψαράδες”.

Αγόρι μου, του λέω, πρέπει να φτιάξουμε βιβλική φιγούρα για να ταυτίζεται ο κόσμος. Όντως, οι ψαράδες δεν είχαν μούσι αλλά μουστάκι, ε θα ‘χω εγώ είπα και έτσι τον έπεισα» σημείωσε ο δημοφιλής πρωταγωνιστής.

“Η επιτυχία του Νησιού, πέρα από τους ηθοποιούς, οφείλεται κατά πολύ μεγάλο βαθμό στη δουλειά του Θοδωρή Παπαδουλάκη. Όπως επίσης είχαμε συγκλονιστική φωτογραφία και οργάνωσαν ένα καθεστώς κινηματογραφικό για την τηλεόραση” συμπλήρωσε αναφερόμενος στα εξαιρετικά νούμερα τηλεθέασης που σημείωνε η σειρά.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο