16 Οκτ 2019

EROS Performance της Avant – garde Σοπράνο Μαρίκας Κλαμπατσέα


Η Σοπράνο και συνθέτης της πρωτοποριακής σκηνής Μαρίκα Κλαμπατσέα παρουσιάζει την performance EROS, μια ...
ωδή στον έρωτα, μήνυμα χαράς, φως σε μια εποχή που όλα φαίνονται θαμπά, απόμακρα και απαγορευμένα. Ένας κύκλος τραγουδιών της ζωής και του έρωτα μέχρι τέλους.

Το EROS επικεντρώνεται σε τολμηρούς και ακραίους φωνητικούς αυτοσχεδιασμούς. Η συνθέτης εμπλέκει και συνδέει, σαν από νήμα, το παρελθόν με το σήμερα, μέσα από τα τραύματα και τις χαρές του ακούραστου έρωτα για τη ζωή, ακυρώνοντας ακόμη και τον θάνατο. Τραγούδια για αγάπες που πέρασαν, ανθρώπους που πόνεσαν, έρωτες που χάθηκαν, τραγούδια όπου το μίσος και η απόγνωση συναντούν πολλές φορές τον έρωτα και το πάθος.παγορευμένα. Ένας κύκλος τραγουδιών της ζωής και του έρωτα μέχρι τέλους.

Στο EROS η Μαρίκα Κλαμπατσέα, με τη γνώριμη χροιά της σοπράνο δραματικής κολορατούρα φωνής της, θα ερμηνεύσει αυτοσχεδιάζοντας στο πιάνο συνθέσεις της, αποσπάσματα από γνωστά έργα της, σε μια μουσική διαδρομή, όπου δεν θα λείπουν οι

άριες, όπως η αγαπημένη άρια Un Bel Di Vedremo από την Madame Butterfly του Giacomo Puccini, ή η Habanera του Georges Bijet από την Όπερα Carmen. 

Ακόμη μελωδίες που τραγουδήθηκαν από την Judy Garland, Billie Holiday, Elvis, Klaus Nomi, Tom Waits. Τέλος, μελοποίηση ποιημάτων της Αμερικανίδας ποιήτριας και συγγραφέα HD και της Sylvia Plath, θα δώσουν το στίγμα τους ολοκληρώνοντας την διαδρομή της συγκινησιακής performance EROS .

Τοποθεσία: Χώρος Τέχνης Ασωμάτων, Αγίων Ασωμάτων 6 , Θησείο

Ημερομηνία: Σάββατο 26 Οκτωβρίου και Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 9μμ

Είσοδος: 10 Ευρώ

Τηλέφωνο: 211 8009838

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο