7 Οκτ 2019

Ο ηθοποιός‑είδωλό των 80s που σκότωσε με την άγνοια του 2 ανθρώπους - Ο ηθοποιός που έκανε τεράστιες επιτυχίες για 2 δεκαετίες


Κανένας δεν θα μπορούσε να φανταστεί ότι ένα από τα μεγαλύτερα είδωλα των 80s, ο Matthew Broderick, σκότωσε ...
ένα ζευγάρι ανθρώπων το 1987. 




Ο ηθοποιός που έκανε τεράστιες επιτυχίες με το War Games, το Ferris Bueller's Day Off και δίνοντας την φωνή του στον Σίμπα στην επιτυχημένη ταινία κινούμενων σχεδίων της Disney Lion King ενεπλάκη σε ένα τροχαίο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή 2 ανθρώπων με δική του υπαιτιότητα. 

Το 1987 ο Broderick όσο και η φίλη του εκείνη την εποχή, Jennifer Gray, είχαν πάει για διακοπές στην Ιρλανδία. Εκεί λόγο άγνοιας και απροσεξίας ο Broderick βρέθηκε να οδηγεί στην λάθος πλευρά του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε ένα διερχόμενο αυτοκίνητο. Η οδηγός, Anna Gallagher ετών 28, καθώς και η επιβάτης του αυτοκινήτου η μητέρα της, Margaret Doherty 63 ετών, πέθαναν πριν καν φτάσουν στο νοσοκομείο.

O Broderick κόπηκε σε διάφορα σημεία και το πόδι του έσπασε ενώ ποιο τυχερή ήταν η Gray που την γλύτωσε με μερικούς μώλωπες. Μάλιστα το αυτοκίνητο είχε στραπατσαριστεί τόσο άσχημα που αναγκάστηκαν να κόψουν την μία πλευρά προκειμένου να ελευθερώσουν τον ηθοποιό και να του προσφέρουν πρώτες βοήθειες. 

Ο Broderick κατηγορήθηκε αρχικά ότι προκάλεσε τον θάνατο των 2 γυναικών από επικίνδυνη οδήγηση και αντιμετώπιζε ποινή φυλάκισης 5 ετών αλλά τελικά καταδικάστηκε για απρόσεκτη οδήγηση και πρόστιμο ύψους 175 δολαρίων.

Αντιστοιχισμένο περιεχόμενο

Η Ενημέρωση στην Ελλάδα και τoν Κόσμο